dinsdag 30 september 2014

Citroen cactus kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Neem contact op met uw verkooppunt om uw aankoopproject te concretiseren. Ervaar het comfort tijdens een proefrit.


Zeker als je vervolgens foto’s van alle modellen in elke kleur wilt tonen. Ontbreekt er volgens jou een kleur ?

Zie je een kleur in een lijst die er niets te zoeken heeft? Het model heeft ondanks de facelift veel van zijn eigenzinnige karakter behouden, evenals het voordelige prijskaartje. De auto heeft een ruim, modern, luxe en toch ook speels karakter. De auto is in maar liefst combinaties te krijgen als het gaat om de kleuren van de carrosserie. CITROËN CCactus : MEER RIJPLEZIER DAN OOIT.


De vernieuwde CCactus is met zijn nieuwe motoren en maar liefst rijhulpsystemen een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich door zijn eigenwijze karakter. Je kunt deze kleuren subtiel of juist meer gedurfd combineren met verschillende kleuren voor het dak (Noir Onyx, Rouge Aden of Blanc Opale). Deze kleuren kunt u naar eigen smaak combineren met verschillende kleuren voor het dak.

Ook aan de voorzijde vinden we voortaan minder zwart kunststof. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een beperkt aantal uitvoeringen en kleuren. Dit is een sneldrogende autolak. De code bestaat uit de letters ‘AC’ gevolgd door drie cijfers, gegraveerd op een rond aluminium plaatje. Berline-modellen die in twee kleuren lak (bicolor) gespoten zijn, hebben twee kleurenidentificatieplaatjes.


Op zoek naar een business model auto? Dag later binnen, en daar opgehaal voor euro, (setje met kleur lakstift en een blanke lak lakstift). Citroen invullen in het venster.


Bij het sobere en pure standaardambiance zijn de stoelen bekleed met stof in de kleur Mica Grey, het dashboardpaneel is met zacht materiaal bekleed. Op zaterdag de auto helemaal vanuit Maastricht de auto betaald en meegekregen! Ik heb mijn cactus nog niet, maar wie weet de kleurcode van de kleur Gris Shark voor de Ccactus ? De Armster armsteun heeft een geïntegreerde afneembare heuptas.


Metalen mechaniek aan de binnenkant dat zorgt voor een verhoogde belastbaarheid en verbeterde duurzaamheid. Vind de beste deals voor de zoekopdracht citroen cactus metallic. In moergestel wordt een benzine citroen ccactus 1. Benzine citroen ccactus 1. Ludiek: Airbumps De CCactus is een stoere en expressieve verschijning, veel minder alledaags dan menig andere compacte crossover.

Het interieur geeft nog altijd een huiskamergevoel, terwijl de zetels nog meer comfort bieden. Het ontwerp is iets minder uitgesproken, al zou dat er best eens voor kunnen zorgen dat hij meer kopers aan zich bindt. Het is typisch een auto die zich niet in hokjes laat duwen. Dat is hier geen optie aangezien de LED-verlichting altijd mee brand met de dimlichten (dit is ook niet uit te schakelen).


De compleet nieuwe Cvertoont veel overeenkomsten en daarmee heeft het Franse merk nu ook een zeer onderscheidende auto in het compactere B-segment. Vanmorgen vroeg op weg naar mijn werk zag ik een ongeval. Er was tot mijn schrik een Cactus bij betrokken. Zo te zien ging het om een voorrangs fout op een rotonde. De betrokken Cactus was een donkergrijze met grijze airbumps.


Op dit forum heb ik ook al eens een schade Cactus gezien op foto’s en jawel ook een grijze Cactus. Op basis van de CCactus brengt het merk een speciale Rip Curl-editie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts