donderdag 18 september 2014

Meidenbed wit

Meisjesbedden met sublieme afwerking. Van prinsessen- tot klassieke bedden. Veilige kindermeubels van hoogwaardige Europese kwaliteit. Ruim assortiment meidenbed wit.


Gratis bezorging en dagen retourrecht.

Montage service en levering op afspraak mogelijk. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De sierlijke accenten en de afgeronde pootjes creëren een sprookjesachtige look. De opvallende zijplanken maken dit bed extra uniek.


Het is een mooi bed wat gemaakt is van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout. Eigenschappen - Materiaal: MDF i. Als je dochter niet langer in een klein bedje past, wordt het tijd voor een echt meidenbed !

Van stoere hoogslapers tot een bed met sierlijke vormen. Om rust te creëren in de slaapkamer, maar toch een gaaf bed wilt, is een meidenbed wit een goed idee. Laat je hieronder inspireren. Ben je op zoek naar een meidenbed wit ? Een kajuitbe hoogslaper of een basic bed?


Meidenbed 90x2van Hout, Wit met roze. Handgemaakt houten be wit met roze en hart accenten. Het bed heeft lades aan onderkant, super praktisch!


Eventuele bijpassende loungestoel € 299Op onze showroommodellen verlenen wij geen garantie. Afhalen mogelijkVerzenden mogelijk op eigen risico. Bezorgkosten € 9-Van deze set hebben wij momenteel nog een aantal sets op voorraad. Hutbed Silversparkle hoog - wit gelakt. Peuterbed Disney Princess Koets.


In verb and met veranderen van de slaapkamer overbodig geworden. Bedden om in weg te dromen.

Een nieuw bed kopen is niet niks, het kan lastig zijn om een keuze te maken uit alle soorten en stijlen. Het mooie van hout is dat het goed in allerlei kleuren gebeitst kan worden. Dat geldt natuurlijk eveneens voor het aanbod met houten peuterbedjes. De diversiteit maakt het mogelijk om met de inrichting van kinderkamers rekening te houden.


Contrast is hierbij een belangrijk punt want je plaatst niet zo snel een wit bed tegen een witte muur. Bestel jouw bed online bij wehkamp. Wij komen het snel bezorgen gratis bezorging vanaf 20. Bekijk het grote aanbod bedden en maak je keuze!


Bekijk meer ideeën over Metalen bedden, Lattenbodems en Ledikant. Voor tienermeiden geen truttige kleuren. Het witte bed heeft een brede bovenlat op het hoofd- en voeten einde. Leuk om kleine verzamelingen of een mooi vaasje op uit te stallen. De zijplanken zorgen voor een romantische look.


Online een bed kopen doe je óók bij Leen Bakker. Ook kun je een kajuitbed wit afwisselen met gekleurde accenten. Met gekleurde lades en kastjes kies je voor een kleur die bij de kinderkamer past. Een leuk kajuitbed wit kun je kopen bij Wehkamp. Bij dit kajuitbed wit van Wehkamp kies je voor bijpassende witte opbergvakken of juist voor gekleurde vakken in grijs en roze.


De WOOOD bed Joy wit is een massief wit gelakt grenen meidenbed met een lichte brocante stijl. Dit bed is tijdloos en past in iedere woonstijl. Op zoek naar een Metalen Bed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts