donderdag 18 september 2014

Dunne spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Ruim assortiment online bestellen!

Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Onze teakhouten spiegel is een praktische product, maar ook een aantrekkelijke decoratie in je huis.


Het spiegelframe is gemaakt van stukken teakhout die op een willekeurige manier zijn geplaatst, dit draagt bij aan de rustieke stijl van de spiegel. Deze spiegel ziet er goed uit in iedere kamer, en kan ook worden gebruikt in de badkamer. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer.

En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel. Vind de beste selectie dunne spiegel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit dunne spiegel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser.


De spiegel is 150cm bree 60cm hoog en 12cm diep. Het frame komt aardig ver naar voren ten opzichte van de spiegel zelf, hierbij ziet u zoveel mogelijk van het strakke mat witte Solid Surface. Solid Surface kenmerken: -Slag- en krasvast-Duurzaam -Niet poreus-Verkleurd niet-Hygiënisch-Ge. Voor beide wensen is er veel keus.


Je kunt kiezen uit spiegels met een dikke ran die goed staan in interieurs met een robuuste uitstraling. Heeft je interieur een strakke en moderne uitstraling? Kies dan voor een spiegel met dunne randen, die strak is vormgegeven.


Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel. Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel. Kies je voor een oval spiegel , vierkante spiegel , ronde spiegel of rechthoekige spiegel … En wat voor lijst kies je? Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Modern, klassiek, glad of met motief, lichte of donkere lijst, facet geslepen, het is allemaal mogelijk bij dé spiegelshop van Nederland. Ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment aan spiegels en lijsten. Dubbelzijdig klevend montagetape voor spiegels. Ideaal voor het bevestigen van spiegels tot mm diepte of tot 0. Vochtbestendig waardoor uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamer of keuken.


U mag door niets verblind worden, behalve dan door uw eigen spiegelbeeld. Eén lamp in het midden boven de spiegel werkt goe net zoals twee lampen aan de zijkanten. Satijnglas of opaal glas zijn ideale materialen voor de lampen. Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (p.p. geslepen), als u het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame.


Kan je de randen van de spiegel aanraken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts