woensdag 17 september 2014

Black wash steigerhout

Karakteristieke uitstraling van uw steigerhouten meubels. Met een black wash krijgen uw meubels van steigerplanken een mooie uitstraling. De noesten en nerven blijven zichtbaar, maar de donkere tint is gemêleerd.


U zult zien dat uw meubels van steigerhout ineens heel anders ogen. Schrijf de eerste review van dit product.

Het blad op de foto is van nieuw steigerhout , deze kunt u laten afwerken met de door uw gewenste wash. Aanbrengen met een kwast geeft het mooiste resultaat. Buiten bereik van kinderen houden. VINTAGE STEIGERHOUTEN PLANTENBAK RECHTHOEK BLACK WASH. Deze vintage steigerhouten plantenbakken kleden je tuin helemaal aan met hun robuuste uitstraling.


Ook leuk om te gebruiken naast de entree. De bakken zijn voorzien van een bodem waar ruimte tussen het hout zit voor het afvoeren van overtollige regenwater.

Geschikt voor binnen en buiten. Loungeset steigerhout Simon – Black wash – op maat gemaakt Een steigerhouten loungebank is een musthave voor elke tuin. Je kunt de bank helemaal naar wens aanpassen en het is compleet te maken met kussens of hocker. Verol steigerhoutbeits black wash resulteert in die nostalgische en trendy afwerking en geeft hout het karakter van doorleefd hout.


Zo kunt u bij ons een transparante beits, grey wash , white wash en black wash verkrijgen. Zeer fraaie black wash tafel van nieuw steigerhout. Voor 21:uur besteld = morgen in huis! U kunt de tafel extra laten voorzien van een transparante beitslaag.


Deze laag beschermt de tafel tegen alle weersinvloeden en verkleuring. Tevens verkrijgbaar in White en Grey wash. Het accentueert de houtnerf, beschermt uw tuinhout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout.


Door de transparante werking blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Beits steigerhout in de kleur black wash. Profiteer nu van de extra voordelige prijs.

Ook andere kleuren beits leverbaar. Bartafel met Black Wash steigerhout blad en wit houten onderstel. Gemaakt door VanSloophout. Groothandel is sloophout planken, omgeving Rucphen.


Nano coating steigerhout zal je echter niet tegenkomen bij de praxis. Gebruikt je een steigerhouten tafel buiten? Steigerhoutbeits Black wash , blik 750ml.


Ideale aanvulling op je zaagpakket steigerplanken. OAF steigerhoutbeits geeft een stoere oude uitstraling. Te gebruiken diverse houtsoorten. De steigerhouten planken zijn met de hand geselecteerd op uiterlijk en daarna behandeld met een Black wash beits. Zo worden de mooiste en meest rechte planken gebruikt voor onze meubels.


Wash (beits) dringt diep in het hout zodat de objecten, goed beschermd worden tegen weersinvloeden en de objecten zijn hierdoor makkelijk te reinigen. Vuurtafel tree black wash steigerhout van jouw-vuurtafel € 7400. TIP: Geef uw meubels een unieke, trendy uitstraling en combineer verschillende kleuren steigerbeits: maak uw steigerhouten tafel uniek door bijvoorbeeld een White wash onderstel en een Antraciet wash blad. Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white- wash , grey- wash of black - wash.


Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts