woensdag 19 april 2017

Zwart mdf

Vochtwerende MDF plaat voor interieur toepassing. Groot Assortiment voor diverse toepassingen. Online gezaagd hout bestellen, dat is écht handig. Brandvertragen watervast, gegron of in diverse kleuren voor de beste prijs! MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.


MDF zwart is een hoogwaardige vochtwerende plaat voor interieurtoepassingen.

De zwarte MDF plaat is beschikbaar in een dikte van en 18mm. MDF Color Zwart is een houtvezelplaat, die door de hele plaat een egale zwarte kleur heeft. Bij MDF Zwart V3is hierbij een speciale, watervaste, lijmsoort gebruikt én is het onder hogere druk samengeperst in vergelijking met MDF blank, net als bij MDF vochtwerend V313. Daardoor is het een sterk plaatmateriaal.


De houtvezels zijn gemengd met een zwart pigment, waardoor de plaat tot in de kern zwart gekleurd is. MDF Zwart makkelijk online bestellen in de afmeting die je nodig hebt? Wij zagen jouw plaatmateriaal nauwkeurig voor je op maat!


Door en door zwart gepigmenteerd MDF voor meubels en interieur design Het oppervlak kan worden gelakt, gewaxt of transparant gevernist en is ook zeer geschikt om te beplakken.

De plaat is 1x 2x cm. Op speelse wijze kan met contrast gewerkt worden. De door en door zwarte pigmentering is goed kleurvast onder invloed van natuurlijk en kunstlicht.


Finsa MDF Color UV-Gelakt. Dit is tweezijdig gelakte MDF Color met transportfolie in de kleur Negro ( zwart ). Gekleurde MDF Naturel MDF is saai-bruin. Maar sommige fabrikanten kunnen dmv het toevoegen van kleurstof ook MDF maken dat door-en-door gekleurd is.


Wij hebben zwart - en rood gekleurde MDF platen op voorraad in een zeer mooie, superhard geperste zware kwaliteit. MDF bestaat uit gedroogde, gemalen houtvezels die met hars onder druk tot een plaat geperst zijn. MDF is de afkorting voor medium density dat naar de middelharde dichtheid refereert.


MDF laat zich makkelijk bewerken en is een goedkoop alternatief voor hout. Bij Praxis kun je extra voordelige MDF platen kopen van verschillende afmetingen. Bekijk afmetingen en prijzen. Zwarte MDF kant-en-klaar transparant gelakt. Onze mm MDF is ook transparant gelakt verkrijgbaar.


Houten wereldkaart (S, M of L) Instructiebevestiging Een prachtige eyecatcher voor elke portemonnee. Dit paneel van 244x122x8cm is in MDF , een materiaal van hoge kwaliteit dat hout kan vervangen tegen een lagere prijs.

Het is beschikbaar in verschillende afmetingen en diktes en maakt talloze interieurinrichtingen mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de MDF platen eenvoudig online bestellen. Daarnaast is het tevens een optie om één van onze vestigingen te bezoeken. De meest verkochte plaat binnen MDF is de MDF 18mm.


Hierdoor kunt u direct weer verder met klussen. MDF -platen zijn verkrijgbaar in variërende afmetingen en veel verschillende diktes. Dat biedt voor elke klus de juiste MDF -plaat.


Wil je een boekenkast van meter hoog bouwen, ga dan voor een dikke MDF -plaat zodat hij al je boeken aankan. Kortom, meubelpanelen zijn in vele dessins verkrijgbaar. Het houten meubelpaneel is zelfs te koop met voelbare houtstructuur, waardoor je meubel niet van echt hout of eiken is te onderscheiden. De binnenkant van de panelen is echter van spaanplaat of MDF en daarmee een zeer voordelige en tijdbesparende manier om je eigen meubels te maken. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts