donderdag 20 april 2017

Handgemaakte meubels

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Bestel direct jouw Meubel op beslist. Alle meubels ontwerpen wij zelf en worden door onszelf handgemaakt ! Het maakt niet uit of het een salontafeltje is of een kast, we maken het allemaal met evenveel zorg en plezier.


Onze meubels zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit hout.

Ook worden ze afgewerkt met een Rubio monocoating. Dit zorgt voor de beste bescherming van uw meubel. Van Boven Meubels , voor alle soorten handgemaakte meubels. Geheel naar wens van de cliënt. Zoals eettafels, sidetables, salontafels, bijzettafels enz.


Iedere plank is uniek, hierdoor is iedere bank of kist van hout uniek. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten banken en kisten op maat. De meubels worden geschuurd geleverd en zijn geschikt om te beitsen en te verven.


Onze handgemaakte meubels worden gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Een werkplaats waar ambacht en liefde voor het vak centraal staan. De handgemaakte meubels van BBT Planken zijn stuk voor stuk uniek. Handgemaakte meubels Ben je op zoek naar een meubel voor binnen of juist voor buiten?


Je vindt het allemaal bij ons, of je nu een stoere klepbank zoekt, een handgemaakte eettafel of een fijne bank voor in de tuin. Wij gebruiken geen steigerhout, omdat we ons willen onderscheiden. BoxWorx ontwerpt en maakt eigentijdse, landelijke en industriële meubels en verkoopt de mooiste, unieke fairtrade en handgemaakte woonaccessoires.


Grootste assortiment Meubel.

Nú ook van geschaafde balken waardoor er een heel strak en glad tafelblad ontstaat. Op zoek naar iets bijzonders voor in uw interieur? Een meubel dat uniek en handgemaakt is? Een stijlvolle eettafel die u nergens anders ziet?


In afmetingen of materialen die niet standaard zijn? Met veel zorg en aandacht voor details maakt Vos Bouwbedrijf exclusieve meubels. Laat Zwiers uw nostalgische of landelijke keuken, badkamer, vloer of meubels handgemaakt op maat maken. Wij maken meubels van diverse soorten hout en staal voor een betaalbare prijs. Nu ik de smaak te pakken had ben ik op internet verder gaan zoeken naar leuke meubeltjes en decoratie artikelen om de ultieme Ibiza sfeer te creëren.


Bij elk fraai artikel kwam ik steeds weer op Bali uit. Doordat het met de hand gemaakt wordt is elk exemplaar uniek. PLANKSTAAL vindt dat iedereen recht heeft op een eigen plek in onze maatschappij.


De meubels van PLANKSTAAL zijn met veel liefde en zorg gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo maakt PLANKSTAAL meubels die ertoe doen. Omdat haar makers ertoe doen. Ontwerp en realisatie van meubelen op maat in Den Bosch.


Maatwerk in kasten tafels en interieur. Je handgemaakte meubels online verkopen met een webshop Geplaatst door: Peter Goudkamp Je bent goed in het maken van meubels maar hebt geen idee hoe meubels online verkopen werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts