woensdag 5 april 2017

Afstandsteun gordijnrails

Vind gordijn rails als je nu zoekt. Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Diverse maten afstandsteunen , wit gelakt t. Alle gordijnrails onderdelen passen op onze systemen Basic en Luxe.


Wit gelakt met gaten, afstand tussen de gaten is cm. De afstandsteun wordt geleverd inclusief plafondsteun.

Wandsteun gordijnrails Zwaar 25cm - Dubbel. Fleur je kamer op met je nieuwe gordijnen! Hang het gordijn eenvoudig op enige afstand van de muur.


Afstandsteun U-rail, voor het ophangen van een gordijnrail. Bijvoorbeeld wanneer het gordijn over een verwarming moet vallen. Wordt geleverd per stuks.


Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Gordijnrails en roedes kopen bij GAMMA.

Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat! Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ. Luxe design afstandbediening met Timer functie te bedienen.


De gordijnrails zelf kan besteld worden in lengtes van tot meter in de kleur wit, en in een lengte van meter in het zwart, waarna u deze zelf op de correcte maat kunt zagen, zo bent u zeker van de correcte maat. Je vult de maat in centimeters in en kiest uit onze vier varianten. Uiteraard hebben we indien nodig ook een gratis buigservice. Deze gordijnrails is van het toonaangevende Nederlandse bedrijf Forest. Maar er komt een moment wanneer je er helaas aan moet geloven en je toch echt wat voor de ramen wilt hebben.


Gelukkig stelt een gordijnrails ophangen met onderstaande handige tips en het juiste gereedschap weinig meer voor. AFSTANDSTEUN MET 2TAPGATEN IJZER W ITGELAKT WIT 20CM. Klem voor gordijnrails , zowel KS-rails als U-rails. De RR gordijnrail large wit is een fraai vormgegeven en stabiel profiel.


Eenvoudig online bestellen. Alles voor een aangeklede ruimte. Niet alle ramen hebben altijd een standaard maat. Bij KARWEI kun je gordijnrails en gordijnroedes op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld een erker of een uitbouw die rond aflopen, dan kunnen wij voor jou gordijnrails maken, voorzien van één of meerdere bochten.


Je kamer is af, je gordijnen gekozen.

Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts