donderdag 27 april 2017

Hay kaarsenstandaard

Dé Hay webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Alle merken Kaarsenstandaards.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Flinders heeft design kandelaars van enkele bekende design labels, waaronder Muuto, Menu, Tom Dixon en Hay. Op het gebied van theelichtjes en waxinelichthouders hebben we een leuke collectie samengesteld. Wat dacht je van de Mood Flames van Royal VKB, of de theelichtjes van Menu? Is het een moderne, industriÃle of toch een klassieke kandelaar?


Met de HAY Lup kandelaar kun je wat styling betreft alle kanten op. Laat je meevoeren langs de dynamische lijnen en vorm van deze bijzondere kaarsenhouder en je wordt spontaan verliefd! Deze pagina toont u informatie over deze promotie.


Onderaan vindt u meer promoties over Decoratie of van het merk HAY.

Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Hay Kandelaars koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA. Maak je interieur af met een leuke kaarsenstandaard of waxinelichthouder.


Bij het inrichten van je huis denk je vast niet in eerste instantie aan kandelaars. Eerst wordt de vloer geleg zet je de meubels neer en hang je de verlichting op. Maar het zijn juist de woonaccessoires die het afmaken.


Hay stoelen zijn echt een aanrader, vooral de Hay AAC serie is erg populair. Hay weet telkens weer te verrassen met nieuwe designstoelen voor de eetkamer, de woonkamer of het kantoor. Hout is een belangrijk ingrediënt. Een kandelaar is een echte sfeermaker in huis. Een diner wordt pas echt chic met een elegante kandelaar voor dinerkaarsen.


Een grote kaarsenstandaard kan je gebruiken voor een stompkaars of juist voor meerdere waxinelichtjes. Windlichten zijn geschikt voor het branden van kaarsen binnen en buiten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Makkelijk en veilig winkelen.


Het systeem werkt met een dop die de kaars dooft zodra de pin die in de kaars steekt vrij komt. In de armen van de elegante kandelaar passen bijvoorbeeld.

Dit product is door designer Jens Fager voor fabricant Muuto ontworpen. De Nappula - Kaarsenstandaard werd door Matti Klenell ontworpen voor iittala. Zijn naam heeft de kaarsenstandaard te danken aan zijn elegante uiterlijk in combinatie met zijn zwevende houding. Zijn vorm werd ontworpen om ruimte en betekenis te geven aan de kaars.


Een eenvoudig maar bovenal prachtig ontwerp! De Float kandelaar doet het erg goed in clusters maar ook alleen is de standaard een welkome accessoire. Hay ontwerpt onder andere dienbladen en kandelaars.


Furn biedt een breed scala aan kandelaars en kaarshouders, waaronder windlichten, waxinelichthouders, kaarsenstandaards en kandelaars in alle soorten, maten en kleuren. Onder andere Hay , Menu en diverse scandinavische merken als Norway Says en Normann Coopenhagen bevinden zich in de webshop. Vind je Kandelaar op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts