woensdag 19 april 2017

Geblindeerd glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken.

Het glas wordt aangestuurd door “Powerdrives”, gespecialiseerde elektronische transformatoren en gebruikt extreem weinig energie (minder van watt per vierkante meter). Meerdere powerdrives parallel geschakeld voeden tot 1Mpanelen tegelijk en worden eenvoudig geschakeld door een wandschakelaar, afstandsbedieningen of domotica. Elektrisch geblindeerd glas geeft je woning stijl, comfort en privacy.


Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Er zijn verschillende manieren waarop glas geblindeerd kan worden. Wilt u een stijlvolle vorm van geblindeerd glas toevoegen aan uw interieur? Dat is mogelijk met jaloezieglas, ook wel bekend onder de naam lamellen glas.


Dit betekent dat er dubbel glas wordt geplaatst, waarbij tussen de twee glas lagen jaloezieën worden geplaatst.

Ook in woningen zie je steeds vaker elektrisch geblindeerd glas opduiken. Vroeger werd vaak geprutst met het plakken van folies, maar echt netjes oogt dat niet. De toepassingen van elektrisch geblindeerd glas zijn eindeloos en we hechten steeds meer belang aan onze privacy, ook thuis. PRIVA-LITE wordt geleverd als een compleet systeehet PRIVA-LITE- glas inclusief de transformator(en),verlengkabel(s), de specifieke silicone, de draadloze wandschakelaar(s) of afstandsbediening en een instelbare klok.


Glas met controleerbaar doorzicht. Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig. Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen (LC) welke is geplaatst tussen twee 5mm. Heeft er iemand een idee van de kostprijs (per m²) van elektrisch geblindeerd glas ? Ik zou dit (eventueel) willen gebruiken voor de erker in de keuken.


Op het moment dat het licht aangaat zou het glas geblindeerd moeten worden (via een elektrisch stroompje naar de venster). Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Vrijwel dagelijks krijgen we mensen aan de telefoon met de vraag of wij glas hebben om overlast door inkijk tegen te gaan of te verminderen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ongewenste inkijk tegen te gaan met behulp van glas : Gefigureerd glas. Dit glas bestaat voornamelijk uit de stof silica of siliciumdioxide (SiO 2).


Hoewel glas geen kristalstructuur heeft is het, net als veel kristallen, doorzichtig en treedt er in glas , net als in kristal, lichtbreking op. Een bekende glassoort, voor gebruiks- en (vooral) siervoorwerpen, wordt kristalglas of kortweg kristal genoemd. En uit gevulde geblindeerd glas.

Geblindeerd glas -producten zijn het populairst in North America, Domestic Marketen. Dubbel glas , superisolerend of hoogrendementsglas. Maar als je voor het superisolerende hoogrendementsglas gaat, bespaar je nog meer energie (en geld). Hoogrendementsglas isoleert namelijk nog tot keer beter dan dubbel glas. Dit ter bevordering van privacy in specifieke praktijk- of (bedrijfs)ruimtes.


Je gaat het bankgebouw binnen en opent met je bankpinpas de speciale kluiskamer. Bekijk hier de basismodellen. De deur gaat automatisch open en sluit automatisch als je binnen bent. Dan wordt het glas in de deur geblindeerd , zodat je privacy hebt.


Er gaat geen bankmedewerker mee naar binnen. Ontdek het handige overzicht op Dubbelglasprijzen. Bespaar zo tot op de kosten! Glas wordt steeds vaker gebruikt in en rondom het huis. Iedere situatie vraagt om maatwerk en hier helpen we u bij Glasbestellen.


Glas is een geweldig product en de toepassingen zijn voor velen nog onbekend. Ook in de keuken zien we steeds vaker de keuze voor glas. Al ons glas wordt op maat gemaakt.


Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts