maandag 24 april 2017

Lordose rugkussen

Lordose rugkussen

Comfortabel en ergonomisch lordose rugkussen. Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis!


Voor een ergonomische zithouding. Ga goed achter in de stoel zitten en plaats met twee handen het rugkussen in de holte van uw rug zodat u lekker zit. Zet de leuning van uw (auto) stoel in een hoekstand van ongeveer 1graden.


Rugkussen en Lordose kussen Defa kopen bij MediPreventie. Met het Defa Lordose rugkussen neem je altijd een anatomisch juiste zithouding aan in iedere stoel. Met dit rugkussen wordt namelijk de bolle stand van uw rug tegengegaan en blijft uw wervelkolom in een licht holle stan de zogenaamde lordose (holling in de rug). Zitkussen voor een anatomisch juiste zithouding in elke stoel. Dankzij een gewichtzakje aan het uiteinde van de band is het Lordose -kussen gemakkelijk in hoogte verstelbaar.


Lordose rugkussen

Een preventief en therapeutisch lordose rugkussen voor mensen die vaak langdurig zitten. Gemaakt van drukverlagend traagschuim (memory foam), voor de beste ondersteuning en vorming naar uw rug. Zeer geschikt voor gebruik in de auto of andere stoel, wanneer de stoel al zijdelings ondersteunt maar niet achter in de holte ( lordose ) van uw rug. Lordose Zitsteun Tijdens het zitten is het belangrijk om te zorgen dat er geen bollen rug ontstaat.


Meestal is dit een gevolg van een onderuit gezakte of voorovergebogen houding. Een lordose rugkussen , in bijvoorbeeld een bureaustoel, autostoel of bank, zorgt ervoor dat de wervelkolom in een lichte holle stand blijft. Een rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn. Zitten met orthopedische rugkussens stimuleert een juiste houding. Rugondersteuning in de auto.


Onze rugkussens zijn ideaal voor het gebruik in de auto. Doordat dit rugkussen is gemaakt van visco-elastisch traagschuim (memory foam), vormt het kussen zich naar uw lichaam. Door middel van dit kussen zit u comfortabeler in de auto, vooral tijdens langdurige autoritten. De Defa Lordose rugkussen Zwart dient ter preventie, voorkoming, behandeling van rugklachten. De in hoogte verstelbare rugkussen is speciaal door fysiotherapeuten ontwikkeld en biedt de mogelijkheid om rugklachten te voorkomen en bestrijden.


Dit Defa lumbaar kussen is uitermate geschikt voor gebruik in een bankstel, eetkamerstoel of bureaustoel. Aan de achterkant van dit Defa rugkussen is een elastische band bevestigd. Wilt u een goed ergonomisch zitkussen of rugkussen kopen?


Lordose rugkussen

Kijk dan in ons uitgebreide assortiment Defa kussens. Defa is al ruim jaar een degelijke en betrouwbare leverancier van ergonomische kussens. Defa heeft een ruim assortiment van een ergonomisch zitkussen tot een autostoel kussen of een rugkussen. Men kan het kussen in de auto, op kantoor of thuis gebruiken. Het kussen is voorgevormd en gemaakt van foam en wordt door een elastische band op zijn plaats gehouden.


Het rugkussen biedt ondersteuning aan de onderrug en vermindert rugklachten. Met het rugkussen van Defa ondersteun je de lendenholling ( lordose ), waardoor de tussenwervelschijven en tussenwervelgewrichten minder worden belast. Ook ondersteunt het Defa rugkussen uw rug aan de zijkanten.


Het Defa lendekussen is universeel toepasbaar voor thuis, op kantoor en op vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts