donderdag 27 april 2017

Lampionnen met licht

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Lampionnen in alle kleuren. Verzending vanaf €in uur. Alle lampionnen vind je op beslist. Bestel snel jouw feestversiering online.

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Laat uw ballonnen of lampionnen licht geven!


Kleur licht : Wit led licht. Met de lichtgevende lampion lampjes maakt u van lampionnnen een lichtgevende decoratie. Geweldig voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook als decoratie op een bruiloft, tuinfeest, beurs, evenement of met oud en nieuw.


De lampion is niet alleen in een ronde vorm te vinden maar ook vierkant of langwerpig. Ze kunnen dertig centimeter groot zijn maar bijvoorbeeld ook negentig centimeter.

Als je een lampion wil kopen zal je zeker de juiste keus kunnen maken. De lampion wordt geleverd in een plastic verpakking, exclusief ophanglint. Wanneer u op zoek bent naar mooie verlichting van uw lampionnen met warm wit licht zonder afstandsbediening, dan raden wij deze lampjes aan.


Voordelig lampionnen pakket licht blauw 6x. Dit lampionnen pakket bestaat uit licht blauwe lampionnen. Licht paarse lampion cm. Leuk voor in de tuin maar ook voor feestjes!


In donkere tijden geeft Nederland licht. Duizenden lampionnen vormen op december in het Olympisch Stadion een groot hart voor mensen die zijn geraakt door kanker. Geef ook licht en doneer zelf of met een groep een lampion voor jouw dierbare. WARM WIT LED LAMPJE Makkelijk dmv meegeleverd touwtje aan lampion te knopen.


Hiermee geeft u uw bruiloft of feest een sprookjesachtige sfeer. Wij raden aan de lampion alleen te verlichten met onze LED verlichting en niet met andere verlichtings bronnen, dit ivm de veiligheid. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Geen gedoe met kabels en stroom. Op zoek naar een lampion ? Bij ons vind je eenvoudig en snel alle modellen en kleuren.


Versier jouw witte lampionnen met wit satijn lint en hang een paar strookjes lint onderaan de lampion voor een romantische uitstraling. Wil je de lampionnen ophangen, gebruik dan nylondraad en bevestig dit aan onze zelfklevende ophangoogjes.

Verlichting voor lampionnen. LED lampje is al voorzien van batterijtjes. Met onze lampionverlichting zorg je ervoor dat ze ook in de late uurtjes de ruimte sfeervol aankleden. Bedenk eerst wat de brandduur en sterkte van de verlichting moet zijn, zodat je straks niet in het donker zit. Deze licht blauwe bol lampionnen zijn gemaakt van papier en zijn ongeveer cm.


De meeste lampionnen in ons assortiment zijn gemaakt van rijstpapier. Een papieren lampion is zeer licht gewicht en laat prachtig het licht door wanneer je een led lampje erin hangt. Ondanks dat de lampionnen van papier zijn gemaakt, zijn ze sterk genoeg om buiten op te hangen voor een super gezellig tuinfeestje.


Zolang de lampionnen niet nat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts