donderdag 27 april 2017

Spuitbus ral 9001

Spuitbus ral 9001

BICCS Agrideck Industrie lak. Maar ook op op sommige kunststoffen. Deze Ral kleuren van Color Extreme zijn standaardtonen. Ral Dupli-Color is een sneldrogende lak met een hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik.


Spuitbus ral 9001

De exacte RAL kleur voor verschillende. Autolak RAL spuitbus sneldrogend. Voor het behandelen van behandelde ondergronden zoals hout ,metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid.


Deze spuitbus ral lak is een professionele (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. Tevens is deze lak sneldrogend. De inhoud per spuitbus bedraagt 400ml. Deze ralspuitbus is geschikt voor verschillende doeleinden.


RAL -kleur in Spuitbus is een spray dat is afgevuld met een kleur verf op basis van een RAL -nummer. Naast het feit dat wij iedere RAL -kleur in spuitbus kunnen leveren, heeft u ook de keuze uit hoogglans, zijdeglans of mat. Hier kun je het kleurverschil ook beter zien.


Op ieder beeldscherm zullen de kleuren net iets anders weergeven worden. De lak is ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan, spijlen en dergelijke. De lak kan gebruikt worden op houtwerk, metaal, harde kunststoffen en keramische materialen. Kwalitatief hoogwaardige lak voor professioneel gebruik. Bestel voordelig bij Verfpoint.


Spuitbussen RAL in alle ralkleuren koop je voordelig en snel online in onze webshop. Wij verkopen RADIATORVERF in elke gewenste RAL -kleur voor uw radiatoren en leidingwerk. Wij hebben Radiator verf zowel in spuitbus als in blik. Onze Radiatorverf is bestand tegen een piekbelasting van 3graden.


De meeste radiator verven zijn en alleen in de kleuren wit en gebroken wit, echter bij ons kunt u elke gewenste kleur bestellen. MoTip RAL Industrial Lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. Alle RAL kleuren in spuitbus met sneldrogende, goed dekkende en krasvaste lak. Hier besteld u ral kleuren in spuitbus.


Selecteer onder kleur de juiste kleur. Deze kleur word dan speciaal voor u gemaakt en uitgevuld in een colorMatic spuitbus. Inhoud van de spuitbus is 4ml. Nu primer en blanke lak voor € 1per stuk, ipv € 295.


Geef hier uw keuze aan, daarna kunt u toevoegen in de winkelmand. En je een beetje het gevoel krijgt hoe de spuitbus reageert als je op het ventiel drukt. Bij het spuiten is het belangrijk om altijd een spuitafstand van ca.


Te dichtbij krijg je zakkers, en hou je de spuitbus te ver weg, dan nevelt de verf over de ondergron en komt er te weinig verf op het te spuiten object. Dat geldt voor cremewit, net als voor alle andere kleuren waar je gebruik van kunt maken. Het is daarom verstandiger om gebruik te maken van een RAL kleurenwaaier.


Daarmee zorg je ervoor dat je de kleur kunt zien zoals die echt is. Dit komt omdat lichte tinten populairder zijn dan ooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts