donderdag 6 april 2017

Meubellak kleuren

Meubellak kleuren

Profiteer van extra korting op CetaBever verf en snel thuis geleverd. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ben je specifiek op zoek naar Trae Lux meubellak van professionele kwaliteit of een van de andere A-merken? Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van niets minder dan het beste.


Bied jouw meubels het gevraagde onderhoud of geef die een andere kleur , met de mooie meubellak die er beschikbaar is. Geschikt voor verschillende soorten hout. Meubellak om zelf uw meubels te spuiten of de kleur te herstellen.


Zodat u bij ons altijd de juiste kleur kunt vinden die u nodig heeft. Meubels kunnen met verschillende middelen worden afgewerkt. Denk aan olie, was, beits, verf of lak. Met een watergedragen lak zorg je voor een goede kras vaste bescherming, terwijl de lak ook nauwelijks zal vergelen.


Kleuren van hout of meubels voor u meubellak gebruikt. U kunt uw meubels bijvoorbeeld ook eerst een kleur geven door een kleurbeits te gebruiken voor u de blanke lak opzet. Dit is een transparante waterbeits die uw hout mooi op kan kleuren naar licht eiken, noten, beuk enz.


U blijft dan de houtnerf gewoon mooi zien. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen. De kleuren weergegeven in deze kaart kunnen iets afwijken van de echte kleur. Ook het aantal lagen en de houtsoort waarop u het aanbrengt hebben effect op het eindresultaat. Wil je toch wat extra uitstraling en touch aan jouw meubilair toevoegen?


Met de meubellak donker eiken verfraai je de houtstructuur en verander je jouw meubels in antiek eiken. Glitsa meubellak is in eiglans dit is een licht glanzende glas en zal absoluut niet vergelen. In donkere tinten zijn ook teak en zwart verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er ook lichte tinten te koop – wit, whitewash en transparant – waardoor niet zo zeer de kleur opvalt, maar de structuur wel.


Deze prachtige natuurlijke wassen bevatten zoveel pigment, dat een was is ontstaan waarmee je weldegelijk kleur kunt geven aan nieuw hout of aan oude meubelen die zijn verschoten door de zon. U zult verbaasd staan van de dekkingskracht van deze kleurwas. Er zijn negen kleuren verkrijgbaar waaronder grey wash en whitewash, maar er is veel meer. Met een goede meubellak kunt u houten meubels weer als nieuw maken en beschermen tegen invloeden van buitenaf.


Meubellak kleuren

Wij beschikken over diverse soorten meubellak van verschillende topmerken. Deze meubellak is allemaal blank en geeft dus een mooie finish aan de meubels. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarover we je goed kunnen adviseren.


Neem contact met ons op of bestel meteen, dan maken we de verzending vandaag nog voor je in orde. Beits het meubel in de gewenste kleur en laat het drogen. Bevestig daarna de onderdelen, zoals handvaten of scharnieren. Geen zijdeglans of speciale meubelverf gebruikt?


A-merk meubellak van Trae Lyx en andere merken: in mat en andere glansgraden. Uitgebreid assortiment: meubels lakken in iedere kleur. Voordeel is dus dat de lak in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur geeft. Het hout moet goed schoon en vetvrij zijn, als je daarop de meubellak met glans aan wilt brengen. Uiteraard geldt dat ook voor de meubellak in mat, net als voor de meubellak in het algemeen.


De was is in verschillende kleuren verkrijgbaar maar wordt niet gebruikt om hout op kleur te brengen. Kies de kleur die zo dicht mogelijk bij de originele houtkleur komt of bij de kleur van de beits. Een beetje was op een doek doen en het meubel dun insmeren.


Meubellak kleuren

De aangebrachte waslaag kan reeds na korte tijd uitgepoetst worden. Er is mij eens aangeraden om Glitsa lak te gebruiken bij afwerken van een gebeitste tafel. Als ik nu kijk zie ik alleen eiglans, maar hoeveel glans geeft dit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts