woensdag 5 april 2017

Hygrostaat

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met een hygrostaat kan op een bepaalde waarde de luchtvochtigheid worden bewaakt, bijvoorbeeld bij airconditioning. Een hygrostaat is een sensor die als uitgang een schakelend contact heeft. De schakeling zal in de regel als volgt verlopen.


Afmeting LxBxH 130x43x82mm.

Beschermingsklasse IP2 Stroomopname max. A, Werkingstemperatuur 0-°C. Als de luchtvochtigheid onder het. Voorbeeld: Bij een oplopende relatieve vochtigheid (rv) zal het contact omschakelen bij rv.


De looptijdbewaking zorgt ervoor dat bij te vochtige omgevingslucht, bijv. Om te voorkomen dat de aangesloten ventilator onafgebroken draait, schakelt de Gira hygrostaat na ca. De ventilator blijft dan ongeveer uur uitgeschakeld.

De hygrostaat is instelbaar tussen en relatieve luchtvochtigheid. Met deze hygrostaat van Boneco is overbevochtiging en te droge lucht in een ruimte niet meer mogelijk. Combineer een luchtbevochtiger met een Boneco hygrostaat en de ruimte bevat automatisch voldoende vocht. JUMO Meet- en Regeltechniek B. De juiste luchtvochtigheid en temperatuur zijn van levensbelang voor de nog uit te broeden kuikens. Een automatische vochtregelaar geeft je de mogelijkheid om tijdens het uitbroeden van de eieren weg te gaan.


Schakelt de verwarming resp. Hierdoor wordt de relatieve vochtigheid. Middels de regeling, deze is instelbaar van tm 1, kan een be- of ontvochtiger worden geactiveerd.


Voor meting van relatieve luchtvochtigheid en temperatuur. Dit model is uitgerust met een nalooptimer die de ventilator na uitschakeling gedurende de vooraf ingestelde tijdsduur na laat draaien (tot min.). Tevens is dit model uitgerust met een hygrostaat (vochtsensor), hierdoor schakelt de ventilator automatisch aan bij een te hoge luchtvochtigheid.


TROTEC Stopcontact- hygrostaat BHHet stopcontact- hygrostaat wordt heel simpel tussen luchtbevochtiger, ontvochtiger of aircooler en stopcontact aangebracht. Nu wordt alleen nog de gewenste modus en de individuele vochtwaarde van de ruimtelucht (tussen en r.v.) ingesteld. Met een broedmachine hygrostaat kun je de luchtvochtigheid in een broedmachine geregelen.


Hij past op de meeste, normaal ver-krijgbare inbouw lasdozen.

De kabels kunnen direct van achter (inbouwtoevoer) of van boven (opbouwtoevoer), na het wegbreken van het kabeltoevoerlipje, worden toege-voerd. Zou het niet handig zijn als je een losse hygrostaat hebt, die zelf bepaald wanneer je luchtbevochtiger of luchtontvochtiger uitgeschakeld wordt? Deze bijzondere hygrostaat schakelt gewoon de stroom uit als het gewenste luchtvochtigheidspercentage is bereikt. Een badkamer ventilator die is voorzien van een hygrostaat schakelt zichzelf naargelang het vochtgehalte in de ruimte automatisch in en uit.


Je kunt de drempelwaardes zelf instellen. Ventilator reageert op beweging in de badkamer. Kan gecombineerd worden met hygrostaat. Welke ventilator capaciteit heb ik nodig? Capaciteit badkamer ventilator berekenen.


Bij het kiezen van de juiste mechanische afzuiging in de badkamer, moet je rekening houden met de capaciteit van de ventilator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts