maandag 17 april 2017

Thonet tafel

Bestel Thonet Tafels bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 2800. Stoelen voor de laagste prijs. Oude beuken thonet stijl tafeltje en is verder niet gemerkt of iets dergelijks, verkeerd verder in een goede maar gebruikte condit.


Vanaf nu heeft Thonet -serie 8van designduo Formstelle uit München er een nieuwe fauteuil en twee bijzettafels bij.

Zoals de iconische 2design stoel, een van de eerste ontwerpen van Michael Thonet. De beroemde houten meubelen van gebogen hout en stalen buisklassiekers uit de Bauhaus-tijd zijn kenmerkend voor de stijl en collectie van Thonet. Thonet Tafels vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie!


Maar anno nu is Thonet véél meer dan alleen stoelen. De unieke buisvormen zijn vandaag de dag ook te zien in krukken, bureaus én (bijzet) tafels ! Voor liefhebbers van design, en specifiek van Thonet , is het nu dus mogelijk om ook fraaie Thonet tafels aan te schaffen die een interieur een unieke twist geven. Radamsko Thonet ZPM tafel.


Deze tafel is een originele thonet.

In zeer goede staat en ongeveer jaar oud. Afmetingen tafel : Ophalen. Thonet manufactures durable modular commercial furniture.


Perfect for seating at stadiums, airports, waiting rooms, and libraries. Order samples in seconds. Hij werd de grootste meubelfabrikant ooit, en zijn assortiment omvatte niet alleen stoelen in gebogen hout, maar ook tafels , bedden,. Ontdek ons unieke assortiment tafels.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk alle tafels van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en koop direct!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Voorzien van beuken fineer en diameter 1cm. Functionaliteit gecombineerd met duidelijke esthetiek en elegantie. Deze uitschuifbare tafels zijn uitstekend en bewezen hun waarde in het dagelijks gebruik gedurende meer dan jaar.


Een ronde basis tafel met klassieke uitbreiding.

Wilt u meer informatie over Thonet design meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Thonet meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen in Rotterdam en Purmerend. Onze experts helpen u graag met het maken van een keuze uit de grote collectie van kantoormeubelen van Thonet.


Hoge kwaliteit van meubels is altijd de kern geweest van Thonet , voor zowel woning- als projectinrichting. Door nieuwe technieken toe te passen in de ontwerpen van traditionele modellen ontstaan meubels die sterk zijn in hun eenvoud en zo mensen kunnen inspireren. Ook kunt u kiezen uit moderne, antieke thonet tafel.


En of thonet tafel ijzer , aluminium is. Er zijn thonet tafel leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De tafel is vervaardigd uit hoogwaardig massief essen, eiken of walnotenhout en uit te voeren met een onderstel dat van diverse kleurafwerkingen te voorzien is.


Het Duitse Thonet is het oudste meubelmerk ter wereld! Het alom bekende merk produceert meubels van de hoogste kwaliteit. Thonet is veelzijdig door enerzijds te vernieuwen met unieke modellen helemaal van nu en anderzijds de bekendste Thonet iconen in een nieuw jasje te steken. Sis een veelzijdige stoel en dat zie je ook terug in de keuzemogelijkheden.


Het stalen frame van de stoel is gemaakt van verchroomd staal en voor de zitting en rugleuning heeft u de keuze uit een bespanning van kernleder, kunststof netwave of het klassieke gevlochten riet (tegenwoordig versterkt met kunststof) dat typerend is voor Thonet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts