woensdag 12 april 2017

Fotobehang pinguin

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Fotobehang pinguin

Maak van je huis een thuis. Op zoek naar stijlvol fotobehang ? In onze behangcategorie Pinguïns vind je wat je zoekt! De hoogste kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal.


Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Met dit kleurrijke en lieve fotobehang van pinguïns tover je de kinderkamer om tot een vrolijk vertrek! De schilders vonden het goed te plakken maar bij een brede baan wel met zijn tweeën nodig. Wij wilden behang in t midden van een lange wand plakken was het van belang dat er niet gesneden hoefde te worden buitenste banen. Dit kan je allemaal voor elkaar krijgen door fotobehang eigen foto te selecteren en deze aan de muur te plakken met een mooie foto print erop afgedrukt.


Fotobehang pinguin

Vooral met de variatie in deze pool vogels raak je nooit uitgeplakt. Bestel daarom je fotobehang pinguïn nu! Gratis verzending vanaf euro! Kies uit 1producten vanaf € 295.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur.


Fotobehang pinguin

Leuk voor de kinderkamer of babykamer. Het is een makkelijke en snelle manier om elke muur volledig te transformeren! Deze afbeelding is in meerdere formaten verkrijgbaar. Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd.


Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt. Dit fotobehang Pinguin Trio is leverbaar in verschillende maten, papier- of vliesbehang. Kijk voor meer leuks op de site. Pair two penguins making love.


Wildlife scene from white nature. Bird behavior, wildlife scene from nature, South Georgia, Antarctica. We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies.


Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het. Een kinderkamer kan door fotobehang in een handomdraai omgetoverd worden tot een fantastische thema kamer. Bijvoorbeeld een leuke fotowand met pinguïns. De natuurkleuren passen ook perfect in een slaapkamer. Formaat 2x 1cmMateriaal: papierKlik hier.


Het PVC-vrije fotobehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig te plakken. Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang.


Dekbeddengoed is uw specialist in wonen en slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts