dinsdag 11 april 2017

Design raamfolie

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen.


Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Heeft u al een eigen ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Corel CorelDraw of Open Source pakketten GIMP en Inkscape. In onze online designer kunt u uw eigen raamfolie ontwerpen, afbeeldingen en foto’s, in. U kunt makkelijk uw eigen raamfolie idee realiseren, door teksten en afbeeldingen toe te voegen, in onze online designer.


Raamfolie op maat naar eigen idee. Iedere serie heeft haar specifieke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld warmtewering , privacy , inbraak- of zonwering , zeker in kantoren wordt het veel toegepast.


Design Decor Decoratieve design raamfolie transformeert ramen en glas partijen tot een waar spektakel in uw interieur.

Breng op eenvoudige wijze privacy aan in kantoren en openbare ruimtes. Bij CD Design kunt u op maat uw raamfolie laten maken. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten tevreden gesteld met onze zonwerende raamfolies. Voor een raamfolie laten maken bent u bij CD Design op het juiste adres.


Door raamfolie te laten plakken op uw kantoorramen voorkomt u fel zonlicht en schittering op uw beeldschermen. Bent u op zoek naar raamfolie Amsterdam voor uw woning, kantoorpand of sporthal? Neemt u dan snel een kijkje op onze website. De mogelijkheden voor het beplakken van uw ramen zijn eindeloos bij CD Design. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in raamfolie Eindhoven voor de automotive, maar ook voor architectuur zoals bedrijfspanden en woningen.


Wij leveren zowel zakelijk als particulier de beste raamfolies. De folie van CD Design kan niet alleen worden toegepast bij auto’s. In groot en klein formaat. Kies uit producten vanaf € 299.


Met Squid anti-inkijk raamfolie verbergt u het zicht voor nieuwsgierigie voorbijgangers, maar kunt u zelf wél naar buiten kijken. De zonwerende raamfolie voor gebouwen zijn verkrijgbaar in verschillende series en zeer uiteenlopend betreffende welk effect u wilt bereiken.

Squid is zefklevend en gemaakt van geweven stof. Het geeft u interieur een veel stijl- en sfeervollere uitstraling dan standaard plastic plakfolies. En de stoffen raamfolie is ook nog eens licht- en warmtewerend. Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op. Uw ramen of spiegels zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen.


Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie. Het zandstraal raamfolie is verkrijgbaar in zowel de zelfklevende als de statische variant. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Spiegelbeeld = binnen aanbrengen, tekst buiten leesbaar. Beantwoord dus de vraag onder de online- designer.


Meestal wordt de raamfolie aan de binnenkant van de ruit aangebracht, en heeft u spiegelbeeld nodig. Eenvoudig online bestellen. Zoekt u een groot aantal glasfolies incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts