maandag 17 april 2017

Art deco spiegel

Art deco spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Exclusieve spiegels van luxe edeltin, spiegels met rvs, ambachtelijk vervaardigde houten spiegels en spiegels met Tiffany techniek. Ovale spiegels , rechthoekige spiegels en rijkelijk bewerkte spiegels. Grote spiegels die u ook neer kunt zetten. De spiegel is een handig woonelement: op een decoratieve manier zorgt een spiegel ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt.


Geef de ruimte karakter door te kiezen voor een opvallende sierrand. Je zocht naar: art deco spiegel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Bekijk alles met art deco spiegel ! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Mooie oude art deco spiegel in goede staat, hij is helemaal authentiek en heeft een facet geslepen rand in. DE HOUTEN BLADRAND LIJKT LOS BOVEN DE POTEN TE ZWEVEN… Ronde notenhouten art deco salontafel met een klein rond onderblad en een marmer bovenblad. Art Deco spiegel art deco retro spiegeltje stoer sober oud. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Sicher dir eine der letzten Schalen - wenn sie alle sind gibt es keinen Nachschub mehr. Aktuell nur noch verfügbar. De brede Tiffany rand valt op door het geometrische patroon en de zuivere symmetrie. Het paarlemoer glas is gecombineerd met steeds verspringende blokjes donkerrood en rechthoekige stukjes zwart glas. In de categorie spiegels zijn luxe wandspiegels en staande spiegels te vinden van diverse materialen en in verschillende prijsklassen.


Een grote robuuste houten kader, zilvergrijs envoorzien van een geslepen spiegel. Kunstzinnige spiegels zijn sieraden voor aan de muur. Vergelijk goedkope Art deco spiegels uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Spiegeltje , spiegeltje aan de wan dit statige accessoire is zeker één van de mooiste van het land.


Art deco spiegel

Hout, Eiken, Spiegel , Koord. Nederland - Eerste helft 20e eeuw. Een spiegel met een voorstelling als deze, wordt zelden aangeboden. De fotografie is onderdeel van de omschrijving.


De spiegel hangt aan wandhaken en kan dan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen of verticaal - zoals hier afgebeeld - aan een ketting. Op voorraa kan als set worden gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts