donderdag 27 april 2017

Plastic bak met vakjes

Plastic bakken voor vervoer en opslag van de meest uiteenlopende goederen! Diverse soorten en maten uit voorraad leverbaar bij Engels Logistiek. Wij leveren plastic bakken in verschillende formaten en kleuren. Stapelbakken en kratten direct leverbaar uit voorraad.


Vind plastic bakken als je nu zoekt. Alle merken plastic bakken.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Garen, knopen en naalden berg je bijvoorbeeld overzichtelijk op in een speciale naaidoos. Pluggen, schroeven en spijkers kunnen weer snel teruggevonden worden in de vakjes van een assortimentsdoos. Ben je op zoek naar een grotere doos om je spullen op te bergen? Je hebt een opbergdoos met vakjes gemaakt uit aluminium of kunststof.


In onze shop wordt er vaak gekozen voor een plastic opbergdoos met vakjes. Het voordeel van plastic is dat het doorzichtig is. Als je transparante opbergdozen bezit kan je er doorheen kijken welke doos je moet hebben.

Sorteerdozen met vakjes van cm. Handige doos inclusief vakverdeling voor het opbergen van diverse spullen. De doos heeft een insteekklep (deksel met klep) om hem gemakkelijk te sluiten.


Formaat doos: 5x 3x 1cm. Zo bespaar je gemakkelijk ruimte. We hebben de boxen in verschillende formaten, en met en zonder wielen. Ze zijn allemaal transparant.


HEMA heeft plastic opbergboxen in veel verschillende formaten. En uit gereedschappen, voedsel en garage plastic bak met vakjes. En of plastic bak met vakjes pvc , pe of pc is. Wil je juist je kussens en plaids op kunnen bergen, dan kun je de grote plastic boxen met deksel beter gebruiken. Ook erg handig om boxen van verschillende formaten met elkaar te combineren, dan heb je voor al je producten een bruikbare doos.


Bekijk ons ruime assortiment opbergboxen voor de box die bij jou past. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.


Foo non-foo gastro en office supplies. Berg eenvoudig kleding en speelgoed op met onze opbergers. Je vindt bij ons ook manden voor de badkamer of plastic bakken voor onder je bed.

Bekijk online het Kunststof-assortiment van Action op Action. Zoveel mogelijkheden met opbergboxen, opbergkisten en vouwkratten. Kwantum heeft een uitgebreid assortiment goedkope opbergboxen en -lades. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Laatste kans om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Deze opbergboxen zijn allemaal van kunststof gemaakt. Afhankelijk van de maat geldt voor de artikelen postpakket tarief. Voor elke hobby een opbergdoos.


Verpak uw versproducten met plastic bakjes voor een goede presentatie. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die helder zijn en verschillende vormen hebben. Voorbeelden van fruitbakjes zijn aardbeienbakjes met perforatie of diverse andere plastic bakken , bowls of schaaltjes voor groente en fruit. U ontvangt stuks opbergdozen waar in ieder ballen passen. De kilobakken die veel gebruikt worden door de Chinese restaurants hebben wij allen wel eens op tafel gehad!


Babi Pangang met Bami, Nasi of witte rijst en een bakkie sambal. Stevige plastic containers in spuitgiet kwaliteit die zelfs in de oven kunnen tot 1graden. Kunststof bak met vakjes voor loomelastiekjes Zoonlief is helemaal gek van die loombandjes. We hebben momenteel een grote kunststof bak met alle kleuren elastiekjes door elkaar, maar dat werkt niet heel handig. Opruimen met Curver boxen.


De opbergboxen van Curver zijn gemaakt van kunststof en in verschillende formaten en soorten verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts