maandag 17 april 2017

Luxaflex fabriek

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Nieuwe Vacatures Voor fabriek Kijk snel en solliciteer nu!


Luxaflex fabriek

Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Wij staan erop om elk product afzonderlijk met de hand te maken. Dat onderscheidt ons van de anderen: ons precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product.


De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. Wij leveren rechtstreeks vanaf fabriek. Zo kunnen wij uw zonwering goedkoper leveren!


Ook krijgt u bij ons standaard korting op alle Luxaflex producten! Tot voordeel door eigen fabricage. Vanaf € 10-Een plisségordijn kenmerkt zich dan ook door een stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken.


Een strak en tegelijkertijd elegant. Op maat gemaakte houten jaloezieen kosten normaal gesproken veel geld. Wij verkopen houten jaloezieen van hoge kwalieit vanaf slechts € 9. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Luxaflex is in Nederland marktleider op het gebied van binnenzonwering en raamdecoratie.


Luxaflex fabriek

Jaloezieën van alle merken op beslist. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Luxaflex geen soortnaam voor jaloezieën, maar een gedeponeerd handelsmerk van Hunter Douglas. Het Luxaflex assortiment is zeer bree zoals u ook op onze site kunt ontdekken. Accepteren Geen cookies aub.


Zij nemen graag de tijd om u het volledige productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. En u kunt er onze unieke bedieningsmethoden zelf uitproberen. TOLBERT Hunter Douglas sluit de Luxaflex-fabriek in Tolbert eind volgend jaar. De productie wordt overgebracht naar Tsjechië. Voor in de dag maakt de fabriek een kleine vergoeding.


Luxaflex fabriek

Voor buiten uitsparing maken we de blinde exacte grootte en raden wij u aan een kleine overlap van mm. Raamdecoratie was nog nooit zo mooi met de op maat gemaakte Premium Wit houten jaloezieen, kies uit diverse lamel maten, kleur banden of koorden in onze webshop. Het bedrijf bestaat uit 1ondernemingen met fabrieken en assemblagebedrijven in meer dan 1landen. Europa staat met een omzetaandeel van op de tweede plaats. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!


Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee. Alle producten worden op maat voor u gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor plissé hordeuren of rolhorren op maat. Alles wat wij leveren voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en komt regelrecht uit onze eigen fabriek of bij diverse fabrikanten in binnen- en buitenland. Bij een exacte maat wordt geen speling afgetrokken.


De fabriek levert exact de maat die besteld is. Zorg zelf voor de reductie bij plaatsing ‘in de dag’, zodat het product vrij hangt in het kozijn! Luxaflex zorgt ervoor dat de lamelverhouding ten alle tijden gelijk is.


Wilt u niet zelf inmeten of monteren? Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen. Snelle levering, uitstekende service! Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat je raamdecoratie altijd past in jouw situatie.


Al onze raamdecoratie wordt 1 op maat gemaakt. Onze fabriek begint pas als jij je bestelling plaatst! Welke lamelbreedtes zijn beschikbaar? Onze Essentials houten jaloezieën hebben een standaard lamelbreedte van 50mm.


De lamellen van de Allure collectie zijn maar liefst 0. Aluminium jaloezieën van Veneta. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts