dinsdag 18 april 2017

Kaststel vazen

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Kaststel vazen blauw wit stuks.


Kaststel vazen

Kast stel delig, vaas is bovenaan beschadig als ze hoog staan ie je het niet. Te koop beige, vazen met groene rand en bloemen € 5. Kleine beschadingen aan de randenvan beide vazen. Aangeboden een kaststel bestaande uit vazen , de bolle vaas heeft een deksel, maat h. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Grootste vaas ontbreekt, nog wel deksel ervan. Een erg oud kaststel van drie vazan.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De naam zegt het al: een stel voor op de kast.


In de jaren dertig van de achttiende eeuw bracht men in Delft maar liefst tien typen op de markt. Volgens de mode van die tijd werden kaststellen op de overstekende kap van een kabinet gezet. Dit kaststel met rijk versierde bloemmotieven heeft de tand des tijds doorstaan. Prachtige delige Vintage Set van Boch, Royal Sphinx porselein deksel vaas en twee trompet vazen.


Geschilderd in blauw, fijn versierd met bloemen. Ze werden als ensemble op kabinetten of buffetkasten geplaatst. Delfts blauw kaststel van aardewerkfabriek Astrid Gouda (AAG). De set is handwerk, de print op het kaststel is een drukprint.


Afmetingen: Middelste gember. Van de kleine is een stukje af. Deze set met vazen werden vroeger met de hand geschilderd en waren dus allemaal uniek.


Kaststel vazen

Zo samen vormden de vazen een kleurrijke en speelse decoratie op de kasten en kabinetten. Info over delfts blauw kaststel waarde. Verzilverd slank vaasje voor of twee bloemen. Leuk voor op het blad bij het ontbijt op bed. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Hippe vazen uit Italië , kaststel in een zeer aparte kleur blauw met goud. Antiek koperen kaststel vervaardigd in de negentiende of twintigste eeuw.


De drie fraaie vazen zijn in goede gebruikte staat, Een van de twee identieke vazen is flink gedeukt aan de voet en staat hierdoor wat scheef, zie foto’s. Als de vaas op de juiste manier wordt neergezet valt dit haast niet op. De middelste vaas heeft ook een aantal deuken.


De sieraden hebben een typisch Hollands karakter, net als Heinen Delfts Blauw en My Jewellery, die speciaal voor deze lijn de handen ineen geslagen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts