vrijdag 14 april 2017

Kleurrijke fietstassen

Bestel goedkope Fietstassen direct op beslist. Ontdek de collectie fietskleding, fietschoenen en fietstassen bij Bever. Van merken als Gore Wear, Vaude en Craft! Hippe Fietstassen van Topmerken.


Groot en voordelig assortiment. Enkele fietstassen voor de boodschappen of op een sportieve fiets, in verschillende rustige of opvallende kleuren en patronen.

Een leuke selectie fietstassen met een model voor iedereen. Een zeer ruime en unieke selectie dubbele fietstassen van top merken als Beck, de Poort, Basil, Fast Rider en New Looxs met een groot scala aan patronen en kleuren. En er is nog veel meer in onze collectie. Het ontwerp en design van elke Basil fietstas is altijd stijlvol, doordacht en verrassend.


Zowel de damesfietstassen als de herenfietstassen zijn modieus, trendy en functioneel. Voor dames zijn er ook fleurige en kleurrijke fietstassen. Ortlieb of Basil Bekijk sale aanbiedingen Ruime keus uit enkel en dubbele fietstassen.


Ze gooien niets weg, maar benutten alle stukjes en beetjes voor nieuwe ijzersterke producten.

Niet alleen voor kleurrijke fietstassen , maar zelfs voor hoezen van bakfietsen en huiven voor fietskarren. Diana Koppenol is de vrouw met de nieuwe ideeën. Er zijn er honderden op Fietstas. Het Nederlandse merk laat heel wat moois zien als het om fietstassen gaat.


Modieus, galant, sportief, voor heren en voor dames, voor jongens en voor meisjes. Een fietstas van Basil komt u op straat dagelijks veelvuldig tegen. In kleurrijke en bloemrijke varianten, maar ook strak en rustig uitgevoerd. Kleurrijke fietstassen hebben al lang geleden hun intrede gedaan in de grote steden.


Met het merk New Looxs rust je jezelf en je fiets uit met hoogwaardige tassen voor dagelijks gebruik en je vrije tijd. Op weg naar het werk, de supermarkt of tijdens een ontspannen tocht: de trendy New Looxs tassen voor bevestiging aan de fiets mogen niet. Een brede verscheidenheid aan kleurrijke fietstassen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals leer, abs en polyester.


Ook kunt u kiezen uit softback, zak kleurrijke fietstassen. En uit unisex, vrouwen en mannen kleurrijke fietstassen. Zo kiest u de enkele fietstas die bij u past!


Vele merken bieden enkele fietstassen aan. Indien u heeft besloten om uw fiets te voorzien van een enkele fietstas , danwel pakaftas, heeft u ruime keuze uit verschillende merken. Waar het ene merk zich richt op praktische fietstassen , ontwikkelt de ander weer hippe en kleurrijke fietstassen.


In onze webwinkel vindt u het breedste aanbod fietstassen waar u altijd wel een model vindt die aansluit op uw wensen.

Waarom een fietstas kopen bij Fietsenwinkel. De verschillende merken bieden fietstassen in bijna iedere prijscategorie. Zo kun je altijd een fietstas kiezen die bij jou en je fiets past! De dubbele fietstassen van Beck zijn zeer kleurrijk en stevig. Een super stevige Fietstas op je fiets?


Zoek een leuk printje uit die bij je fiets past. Add brief details about this slide. Nieuw in de collectie Ga naar de nieuwe collectie. Neem bijvoorbeeld de FastRider Multi Color Bags, een serie fietstassen die niet alleen functioneel is maar ook heel kleurrijk.


Tenminste, als je kiest voor bijvoorbeeld het rode, het blauwe of het groene model. Deze fietstassen van het merk Kitsch Kitchen zijn sterk, weersbestendig en ontzettend kleurrijk. Wil jij je fiets in een retro way pimpen?


De Classic fietstassen van het kwaliteitsmerk Beck zijn erg herkenbare fietstassen. Deze klassieke fietstassen hebben een inhoud van liter, zodat u hier veel spullen in kwijt kunt. De tassen zijn voorzien van een flesjeshouder en bieden u ook de mogelijkheid om LED lampjes op aan te sluiten en uw snelbinders te gebruiken. De Basil Wanderlust Double Bag is een dubbele zwarte fietstas met vrolijke vogelprint voorzien van waterafstotend materiaal, kliksluitingen en reflectiedetails. De Wanderlust Double bag is een dubbele zwarte fietstas met kleurrijke vogelprint.


Met deze trendy fietstas ga jij fluitend naar de supermarkt of op bezoek bij die vriendin. De waterdichte tassen en kleurrijke slaapzakken van Gabbag zijn onweerstaanbaar onmisbaar. Ze zijn kleurrijk , vrolijk en voelen zich overal thuis.


Wat lichter van kwaliteit zijn de polyester fietstassen en zijn vaak alleen verkrijgbaar in de kleinere uitvoeringen. Trendy dubbele fietstassen. Ook voor trendy dubbele fietstassen moet je naar Halfords toe, want er is een ruime keuze in trendy, hippe en modieuze tassen in kleurrijke prints en goede kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts