woensdag 12 april 2017

Bamboe wandpanelen

Kingspan biedt een Uitgebreid Assortiment aan Gevelpaneel Systemen. Onze Gevelpanelen zijn tot jaar beschermd door de Kingspan Garantie. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Moso bamboe strak op maat voor de beste prijs! D wandpaneel Feelings van bamboe is het alternatief voor traditionele muurbekleding.


Bamboe wandpanelen

Wilt u eens wat anders dan verf of behang op uw muren kies dan voor een dynamische sfeer met een speels effect dmv het plaatsen van 3D- wandpanelen. Reuzenbamboes schieten in tropische landen binnen een half jaar tot ongeveer meter uit de grond. Bestel nu online of kom zelf afhalen. Door gebruik te maken van bamboe 3D wandpanelen zoals model Duckweed kunt u op een eenvoudige en flexibele wijze uw muur, wand of plafond omtoveren tot een speelse en moderne drie dimensionale wandbekleding.


Panelen geheel vervaardigt uit het materiaal massief bamboe. Dit wordt verkregen door bamboestrips onder extreem hoge druk samen te persen waarbij de oorspronkelijke en kenmerkende bamboe uitstraling niet meer zichtbaar is. Bamboe is dus erg duurzaam. Daarnaast hebben de bamboe wanden, net zoals alle andere wanden van Derako, zeer goede akoestische eigenschappen. Om de akoestische eigenschappen nog verder te verbeteren kunnen de ruimtes tussen de bamboe lamellen voorzien worden van akoestisch vezelvlies.


Maar u kunt het als deurpaneel gebruiken voor een garderobe en een ingebouwde schuifkast of voor de deurinzameling van keukenkastdeuren en schuifdeuren. De bamboe platen zijn beschikbaar in diverse variaties wat betreft afmeting, dikte, opbouw, stijl en kleur. Het bamboe plaatmateriaal kan daardoor worden toegepast als meubelplaat in diverse toepassingen. Ontdek ons Ruime Assortiment aan Gevelpaneel Systemen.


Milieubelasting: de bamboe van de wandpanelen is afkomstig van duurzaam beheerde plantages. Doordat de wandpanelen een dikte hebben van slechts 5mm en opgestapeld in elkaar vallen is de milieubelasting door transport beperkt. Het model BLOOM bestaat uit een abstract bloem-motief waarmee een speelse en vrolijke uitstraling verkregen wordt. Wanden van massief bamboe geven een ruimte een aangename en warme uitstraling.


Dit model is gemaakt van bamboe. Details 3D bamboe wandpanelen Een pakket 3DWalldecor bamboe panels bestaat uit panelen met een totale oppervlakte van m2. De genoemde prijs is voor de panelen samen. De beste wandpanelen online kopen In het uitgebreide assortiment van Praxis vind je altijd een wandpaneel of plafondplaat die aan jouw smaak voldoet. Kijk voor de beste wandbekleding op praxis.


Door online panelen te kopen profiteer je direct van een mooie aanbieding. Ga snel aan de slag en creëer het interieur dat bij jou past. Nieuwe trend in wandbekleding. De wandpanelen zijn gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels. Eenvoudig te monteren en overschilderbaar in elke gewenste kleur.


Bamboe wandpanelen

Zoals de naam al aan geeft bestaat het design Diamond uit diamantvormige motieven waarmee een ruimtelijke en moderne uitstraling aan het interieur gegeven wordt. Vind de beste selectie bamboe wandpanelen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bamboe wandpanelen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. D- Wandpanelen geven een extra dimensie aan je wanden.


Breng de wanden tot leven met een product wat helemaal past in deze tijd van duurzaamheid. De moderne en eco-vriendelijke 3D- wandpanelen zijn gemaakt van Bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant.


Bamboe wandpanelen

Breng eenvoudig je eigen persoonlijke stijlvolle accenten aan in je interieur met de 3D wandpanelen van 3DWalldecor. Door de spannende werking van licht en schaduw komen de wanden in je interieur echt tot leven. Een collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor bamboe in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts