dinsdag 18 april 2017

Blanke beits steigerhout

Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Om de levensduur te verlengen kunt u steigerhouten meubelen het beste behandelen met een beits speciaal voor steigerhout. Deze planken komen vaak direct van de bouwplaats waar ze daadwerkelijk op de steigers zijn gebruikt.


Je kunt beits bijvoorbeeld gebruiken voor de schutting.

Je geeft de schutting een mooie kleur of je zorgt er met een transparante beits juist voor dat de noesten van het hout goed zichtbaar blijven. Wij leveren de meubelen wel geschuurd af, zodat u ze meteen kunt beitsen. De steigerhout beits zit in blikken van liter, waarmee 6-8mmee gebeitst kan worden. Producten getagd met blanke beits.


Transparante beits beschermt het hout en toch blijft het er natuurlijk uit zien. Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar. Het klinkt misschien een beetje gek, maar er is ook gekleurde transparante beits.


HORNBACH biedt een groot assortiment aan transparante beits , kleurloos en met kleur.

Nu kun je beginnen met beitsen. Schilder altijd met de nerf mee, let er op dat je druppels meteen wegveegt. Laat het hout na de eerste laag beits uur drogen.


Tip: Om de beits bij de eerste laag dieper in het hout te laten trekken, moet je deze verdunnen met terpentine. Verhouding: delen beits op deel terpentine. De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit. Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits.


Beits binnen en beits buiten. Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf.


Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen.


Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Greywash beits Bij een behandeling van nieuw steigerhout in een greywash beits krijg je een licht vergrijsde kleur over het hout.

Steeds vaker wordt gebruikt steigerhout en ongeschaafd steigerhout gebruikt voor het maken van meubels en woonaccessoires in de tuin en in huis. Met steigerhout beitsen kunt u alle kanten op. Als je het steigerhout in de winter buiten laat staan is het belangrijk om het hout goed te behandelen.


Heb je geen plek in de schuur of garage kun je het beste het steigerhout beitsen of houtolie op aanbrengen. Steeds vaker wordt gebruikt steigerhout en ongeschaafd hout gebruikt voor stoere meubelen en objecten in de tuin. Een trend die hoort bij het ‘terug naar de natuur’ gevoel.


Deze beits geeft uw steigerhout een trendy uitstraling. Steigerhout behandelen met beits. Maar beits op terpentine basis is duurzamer en impregneert. Dan heb je als laatste (ja, om ons maar nog meer keuzestress te geven. ): transparant en dekkend. Alleen schuren is waarschijnlijk niet voldoende, omdat de verf, lak of beits op de meer poreuze vlakken dieper in het hout gedrongen is.


De vlekken die nu zichtbaar zijn zullen zich bij afwerking met een blanke transparante beits of lak alleen maar duidelijker aftekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts