dinsdag 18 april 2017

Beautycase pip

Beautycase pip

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Vergelijk ruim 3beautycases! Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis. Bekijk de nieuwe Pip collectie in de officiële shop!


Beautycase pip

Pip Beautycases voor de make-up liefhebbers. De echte beauty liefhebbers onder ons kunnen natuurlijk niet zonder een mooie beautycase. De beautycases van Pip Studio zijn ook nog eens enorm praktisch en ze zijn versierd met tropische bloemen.


Naast beautycases heeft Pip ook leuke bijpassende make-up tasjes, opbergdoosjes en toilettassen. Deze grote beautycase maakt deel uit van de Good Morning serie en is rijkelijk versierd met tropische bloemen tegen een porcelein-achtige roze achtergrond. Gemaakt van waterafstotend satijn. De brasskleurige rits rondom heeft een puller met Pip logo en is afgezet met een imitatielederen piping.


Beautycase pip

Deze compacte beautycase maakt deel uit van de Good Morning serie en is rijkelijk versierd met tropische bloemen tegen een porcelein-achtige blauwe achtergrond. Je wilt natuurlijk jouw toiletartikelen en make-up zo netjes mogelijk opbergen. Gelukkig hebben wij bij Pip Studio veel verschillende toilet en make-up tassen. Een platte toilettas uit de Floral Good Morning collectie, een beautycase of een opbergdoosje bij Pip hebben we het allemaal.


Het Pip Studios logo is goed zichtbaar in het design verwerkt Prachtige beauty case die geleverd word met een make-up spiegeltje in hetzelfde design! Pip Studios staat voor hoogwaardige kwaliteit en dat is duidelijk terug te zien in de afwerking van alle producten. Zowel de binnen als de buitenkant worden getekend door het kenmerkende design. Op zoek naar een beautycase van Pip Studio?


PiP Studio staat bekend om de vele verschillende kleuren, schattighei bloemen en andere vrolijke figuurtjes. De producten van PiP Studio maken je vanzelf vrolijk. PiP is geboren in een klein dorpje dichtbij de zee.


De beautycase : onmisbaar als je wilt dat al je flesjes, poedertjes en tubes heelhuids aankomen op je plek van bestemming. Dit accessoire zorgt ervoor dat je make-up spullen en verzorgingsproducten niet los door je tas hoeven te zweven en dat alles goed bij elkaar blijft. Artikelen van PiP Studio koop je eenvoudig online bij bol.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Shop de producten van Pip Studio online bij wehkamp. Ontdek de Pip Studio-collectie vandaag nog.


Gratis bezorging vanaf 20. Koop nú Herschel Supply online! Alle MK accessoires shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Harde of zachte beautycases.


Een beautycase is handig voor het meenemen van make-up en sieraden. Je kunt er alles overzichtelijk in opbergen en je spullen worden niet beschadigd. Een heerlijk vrolijke voorjaars- en zomercollectie van Pip Studio.


Een typisch en herkenbare Pip print, maar dan net even in een ander jasje. Bestel je beautycase via de officiële Samsonite online shop. Waar het oorspronkelijk bleef bij een koffieservies is het nu uitgebreid tot een compleet servies waarvan de meeste onderdelen al van zijn uitgebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts