vrijdag 3 februari 2017

Kantelraam gordijn

Kantelraam gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Wat voor gordijnen bij ramen die naar binnen opengaan?


Kantelraam gordijn

Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen, kiep- kantelraam of kantelramen genoemd. Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan. Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire. Monteren met de klemsteunen?


Een andere optie voor wanneer je niet wilt boren zijn onze klemsteunen. De stof zorgt voor een verduisterend effect en dat maakt het product uitermate geschikt voor slaap-en kinderkamers. Als het rolgordijn iets te breed is voor uw raam, dan is dit geen probleem. Het gordijn is gemakkelijk zelf of via de GAMMA inkortservice in de breedte in te korten.


Houdt u van veel licht in huis? Kies dan de Top Down Bottom Up optie, hierbij kunt u de stof zowel aan de onder- als bovenkant bedienen. Andere raamdecoratie waaronder gordijnen zijn minder geschikt voor draai kiepramen, omdat je ze niet op het raam zelf kunt bevestigen. Uiteraard kunnen de gordijnen wel voor het draaikiepraam gehangen worden, zolang de afstand groot genoeg is, zodat het draaikiepraam in volledige stand geopend kan worden. Plisse gordijn draai-kiepraam.


Een type raambekleding dat geschikt is voor jouw draai-kiepraam is een plisségordijn, ook wel dupligordijn genoemd. Onze plisségordijnen voor draai-kiepramen kunnen we namelijk inspannen op het raam waardoor je het draai-kiepraam gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat het gordijn gaat klapperen. RTL-uitlegt hoe het eaysclick systeem werkt en je ziet hoe het systeem op draai kiep ramen gemonteerd kan worden. Hebt u liever dat de montagedienst van Budgetjaloezieën. Let op: dit systeem is níét geschikt voor montage op een kantelraam waarbij de cassette wordt ingekapseld door muren of strak wordt geplaatst in een kozijn.


Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl! Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins. Kwantum biedt een breed assortiment aan goedkope raambekleding en raamdecoratie: voor de laagste prijs van Nederland. Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn? Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres.


Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen. Zo maak je je interieur af met de juiste raamdecoratie. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Kies uit 2producten vanaf € 199.


Tot wel goedkoper dan in de winkel! Katoen en linnen gordijnen hebben een natuurlijke uitstraling, met mogelijk lichte krimp en verkleuring. De blends combineren de verschillende goede stofeigenschappen, zoals een hoge vormvastheid en lichtbestendigheid. De pictogrammen op de stofstalen en in onze brochures vertellen je van welke stof een bepaald gordijn is gemaakt. Een tuimel of kiep- kantelraam wil je overdag, en misschien ook wel ’s nachts, graag open kunnen zetten.


Op die manier kan er gelucht worden. En dat is belangrijk, want slapen in een omgeving waar je geen toegang hebt tot frisse lucht is schadelijk voor je gezondheid. Zo krijg je al snel te maken met hoofdpijn en kan zelfs astma ontstaan.


Ongeacht de grootte van het gordijn moet je ook letten op de bevestiging aan de bovenkant. Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je weinig tot geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer.


Het dakraamrolgordijn is voorzien van een cassette zijprofielen waardoor er geen licht langs de stof van het rolgordijn komt. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. De gordijnen lopen in nauwsluitende profielen zodat het daglicht effectief buiten wordt gehouden. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank. Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie.


Kantelraam gordijn

Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts