vrijdag 17 februari 2017

Mintgroen woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment woonkamer.

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Sterker nog, mintgroen is een super populaire kleur daarvoor. Minimalistische woonkamer. Steeds meer mensen kiezen ervoor om minimalistisch te leven.


Dit houdt ook een minimalistisch interieur in. Verf enkel een muur mintgroen en houd het verder zo rustig mogelijk. Houd je toch iets meer van patronen? Zuivere, heldere kleuren als die van een ongerept bergbeekje dat lang verscholen heeft gelegen. De zachte hoogglans van de tegels versterkt het subtiele karakter.


Een combinatie van de helderste tonen van dit palet geeft een uitstraling met meer lef. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp - vdekrete. Bekijk het bord woonkamer groen van jokedaanen op Pinterest.


Bij een woonkamer inrichting denk je vaak aan neutrale kleuren zoals wit, zwart, beige of grijs.

Maar je zult versteld staan als je ziet wat mintgroen kan doen in een woonkamer inrichting. Een heel mooi voorbeeld is de onderstaande woonkamer , die ik heb gevonden op House to Home. Mintgroen is de laatste kleur waar je aan zou denken. Combineer de kleur met een witte of lichtgrijze basis en voeg een aantal donkerdere en lichtere tinten groen toe.


Dit kunnen diepe, warme tinten zijn, maar ook een felle neon kleur. Daarnaast kleurt mintgroen heel goed met navy, zachtgeel en azuurblauw. Sinds een jaar of twee zie je deze trendkleur steeds meer opkomen in ons interieur, niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat deze kleur makkelijk combineerbaar is met vele andere kleuren.


Deze vrolijke, frisse tint is makkelijk te combineren met accessoires en meubelen en zorgt voor een zachte touch in huis. Je kunt kiezen voor een mintgroene muur, mintgroene meubelen of een paar mintgroene accesoires. We laten wat prachtige woonitems zien in het mintgroen zodat je genoeg inspiratie krijgt!


Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends. Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht. Fan van mintgroen in je interieur?


Klik hier en bekijk de leukste inspirattie, tips, meubels en accessoires! Op zoek naar mooie kussens die jouw woonkamer opvrolijken? Deze sierkussenhoes is precies waarnaar je op zoek bent. Shop the look: mintgroen in de slaapkamer. Sommige Instagram- en Pinterest-interieurs zijn zo inspirerend dat je de items zo zou inpakken en meenemen naar je eigen huis.


Daarom hebben we shop the look: een rubriek met low-budget lookalikes van die vette interieurs. Graag laat ik je binnenkijken in een woonkamer in romantisch landelijke stijl in Breda na STIJLIDEE’s interieuradvies, kleuradvies en styling. Het betreft een woonkamer en het eetgedeelte van de bewoners van een woning in Breda. De vloer is gemaakt van linoleum.


Dit hebben ze gecombineerd met strakke witte muren, terwijl alle maatwerk oplossingen mintgroen zijn. Denk aan de mintgroene keuken, de mintgroene kasten en het mintgroene platform bed. Ook tref je hier en daar multiplex afwerkingen aan, zoals het keukenblad en de keuken achterwan en de kasten in de slaapkamer. Een andere must-have zijn kaarsen.


Deze geven je woonkamer warmte en gezelligheid en passen door de vele maten en kleuren altijd bij je andere woonspullen. Een stolp bijvoorbeeld is op dit moment helemaal hip! Een spiegel is perfect om je woonkamer ruimtelijk te maken en een aantal kussentjes mag ook niet missen in je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts