vrijdag 3 februari 2017

Buiten raamfolie

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Kies uit producten vanaf € 299. Er bestaat ook plakfolie voor buiten.


Buiten raamfolie

Het verschil tussen plakfolie en raamfolie is dat raamfolie doorzichtig is, je kunt er doorheen kijken. Bij plakfolie is dat niet het geval. In onze shop vind je ook professioneel folie.


Dit folie van het merk Aslan heeft een sterke kleefkracht. Bovendien is de samenstelling van het Aslan raamfolie zo gemaakt dat je het folie voor buiten kunt gebruiken! Om het warmteverlies naar buiten te beperken, kunt u ervoor kiezen om een raamfolie met een LOW E-coating op uw glas te laten aanbrengen. Daarmee bereikt u een betere isolatiewaarde van uw glas, maar dan tegen een lagere prijs. Daarbij geldt: hoe lager de K-waarde van uw glas, hoe beter de isolatie.


Buiten raamfolie

Bij ons bent u daarom verzekerd van de beste kwaliteit raamfolie. Wij kunnen tot wel jaar garantie geven op de geleverde producten. De te verwachten levensduur voor een folie voor buiten montage is ongeveer jaar, voor binnen folie jaar en meer. Eenvoudig online bestellen.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten. Onze plakfolie komt rechtstreeks uit de vakhandel waardoor we u continu een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ons assortiment bestaat uit allerhande raamfolies welke u eenvoudig zelf kunt aanbrengen op uw. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Vandaag besteld = morgen in huis. Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar.


Door deze folie kunt u de perfecte situatie voor uzelf of uw kantoorpersoneel creëren, waar inkijk niet gewenst is. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Is zonwerende raamfolie doorzichtig? Zonwerende glasfolie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, u kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl u daarentegen geen last heeft van de scherpe zon.


De UV-werende laag van de folie zorgt er voor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren. Natuurlijk kunt u de raamfolie ook op het werk gebruiken. En is de raamfolie makkelijk zelf aan te brengen, door de unieke bubble-free belijming. Raamstickers aanbrengen op kantoorramen, glazenpuien en spiegels is allemaal mogelijk. De raamfolie is zowel binnen als buiten te gebruiken en is van hoge duurzame kwaliteit.


Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts