maandag 20 februari 2017

Serax cactus

Serax cactus

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Profiteer van uitstekende service ém gratis verzending va. Ruim assortiment online bestellen! Haal vandaag nog die servies in huis. De vrolijke, eigenzinnige vazen – vervaardigd uit traditioneel aardewerk – voegen kleur, textuur en een vleugje exotisme toe aan elk interieur.


Objecten om te ervaren, te delen en te. Een groot voordeel: deze cactus prikt niet. En je hoeft hem ook geen water te geven! Zelfs zonder een bloemetje is deze vaas nog onwijs mooi. Serax - CACTUS SMALL 20x5xH20.


Ze staan hier inmiddels iets langer dan een jaar in huis en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken. De huisdesigner haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkseleven, ze laat zich vaak leiden door. Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Leuk met en zelfs zonder bloemen. Gebruik de vazen als op zichzelf staand decoratieobject of schik er. Verkrijgbaar in verschillende maten.


Cactus small: x x h. Styling tips: Zet de cactus vaas tussen je echte cactussen. Of plaats eens een nep vogeltje op de cactus. De bloemen van Kakteen fascineren door hun prachtige kleuren en hun ongewone grootte. Origineel cadeau voor mannen en vrouwen.


Fijne nieuwe week allemaal! Ben jij ook zo fan van cactussen , maar iets minder fan van stekels? I bought myself a new vase. Ik kon mezelf gewoon niet meer beheersen.


Want deze stekels prikken niet. Je hoeft deze cactus bovendien geen water te geven. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Decoratieobjecten, tablewarelijnen en klein meubilair werden toegevoegd aan de collectie.


Serax cactus

De decoratie heeft een groene kleur en is gemaakt van keramiek. De cactus vaascollectie van Marie Michielssen is een echte hit. Vóór 22:uur bestel is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.


Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts