maandag 20 februari 2017

Sidetable wijnrek

Sidetable wijnrek

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bestel eenvoudig en snel online. Kies uit 2producten vanaf € 150. Teakhouten wijnrek annex sidetable.


Door hout te borstelen krijgt het een robuustere uitstraling en een sfeervollere look. Wijn buffet kast met klep. Deze vorm van teak bewerking wordt ook wel Kasar genoemd. Deze rustieke wandtafel biedt voldoende flessenopbergruimte en lades. Gietijzeren bruin zwart sidetable.


Te koop: sidetable met wijnglazenhouder en wijnrek voor flessen wijn. Sidetable met wijn en glas rek. Afmetingen: bree diep, hoog, 1hoog incl dienblad. Het dienblad bovenop is afneembaar.


Sidetable wijnrek

Leuk wijnrek voor uw voorraad wijnflessen. Geeft meteen een gezellige indruk. Al onze industriële wijnrekken zijn handgemaakt en worden met een duurzame poedercoating (verflaag) opgeleverd. Het is mogelijk om wijnrekken op maat te laten maken.


Steigerhouten wijnrek 50x50cm. Voor meer items kijk ook eens op onze fasebookpagina van raalte houthandel. Wandtafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.


Sidetable wijnrek

Daardoor kan het best lastig zijn om een keuze te maken. De keuze voor de perfecte sidetable is ten eerste afhankelijk van de stijl van jouw interieur. In de webshop van Pronto Wonen kun je vanuit je luie stoel een sidetable bestellen.


Bij ieder product staat duidelijk aangegeven welk materiaal het is en wat de afmetingen zijn. Zo koop je nooit een sidetable die te groot of juist te klein is voor de ruimte! Koop nu wijnrekken voor uw huis. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Een fantastische sidetable met wijnrekken van gerecycled teakhout met een kasar afwerking. Zeer stevige en handige sidetable met lade en daaronder ruimte voor wijnflessen.


Prachtige sidetable , siertafel, bartafel op motor met wijnrek , geweldig en uniek! Een motor die een tafel draagt met er in ontworpen een mooi wijnrek. Zeer degelijk uitgevoerd en heel fraai en uniek.


Excellent Houseware Stapelbaar wijnrek (delig) Vanaf € 8. Online luxe wijnrek kopen bij VintageView. Het mooie en unieke wijnrek kunt u toepassen in allerlei ruimtes, van restaurant tot wijnkelder en van huiskamer tot hotelkamer. Een wijnrek koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop. De Dingklik sidetable is gemaakt van oud teakhout en kenmerkt zich door de diverse inzetstukjes in het bovenblad en dat het bovenblad is voorzien van twee kop latten.


De sidetable Tuban is gemaakt van oud geborsteld teakhout. Deze is dus niet glad afgewerkt, maar licht rustiek voor een nog stoerdere uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts