dinsdag 21 februari 2017

Kruidenpot

Kies uit producten vanaf € 95. Met een kruidenpotje bewaar je eenvoudig kruiden en blijven ze langer vers. Vaak worden kruidenpotjes in een set aangeboden, met of zonder kruidenrekje.


Bij materiaal kun je kiezen uit kunststof, glas, rvs of meer. De Hydro Herbs kruidenpotten van Rosti Mepal zijn de ideale oplossing voor het kweken en vershouden van kruiden of anderen plantjes en bloemen !

In deze duo kruidenpot kunt u twee kruidenplantjes kwijt. De beide potjes delen samen een waterreservoir van maar liefst liter. Dient het beste als een pot voor alle kruiden.


In deze mooie designset van Livana Home blijft alles vers! Wat is een kruidenpot met bewateringssysteem? De oplossing is een kruidenpot met bewateringssysteem.


In deze kruidenpotten met bewateringssysteem houd je jouw favoriete kruiden in topconditie!

Met behulp van het handige bewateringssysteem komen ze niet snel droog te staan. De planten krijgen de kans die hoeveelheid op te zuigend die ze nodig. Met deze handige kruidenpot heeft u voortaan een. Levertijd: - werkdagen. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Bekijk alles met kruidenpot ! Kruidenpot startersset lime. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een startersset, waarmee u gelijk kunt kweken. Ideaal voor verschillende soorten kruiden.


Dan hebben is deze kruidenpot met schaar speciaal voor jou! Kijk ook naar onze andere Grow your own producten. De set bestaat uit een pot met een uniek bewateringssysteem, een stolp met beluchting en een zakje basilicumzaadjes.


Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken.

De online webshop voor pure kruiden en thee. Altijd bij de hand en luchtdicht, houdt het kruidenrek kruiden en specerijen. Met kruidenstrooiers, gemakkelijk in te doseren (zonder inhoud). JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser. Een decoratief bloemetje dient als waterstand meter en geeft aan wanneer er weer water gegeven moet worden.


Serax kruidenpot S ( set van 3) Dit kruidenpotje met onderbord uitgevoerd in groen is van het merk Serax. Het kruidenpotje is gemaakt van keramiek en heeft een robuuste en stoere uitstraling. Ik kwam deze week een hele leuke bonusaanbieding tegen bij de Albert Heijn. Een Hydro Herbs kruidenpot die er mooi uitziet op je aanrecht. Inclusief water reservoir zodat je basilicum niet binnen een paar dagen dood is.


Ik ken het merk Mepal eigenlijk vooral van de melkbeker ik vroeger had op de lagere school en later de borden bij het kamperen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts