maandag 13 februari 2017

Servies startersset

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment serviezen.


Servies startersset

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wij hebben een leuke startersset samengesteld van de collectie Even Bijkletsen. Bij aankoop van het servies ontvang je een cadeaukaart t. Deze voegen wij toe aan je bestelling, deze zie je niet in je winkelmand. Een complete serviesset nodig?


Startersset Even Bijkletsen. Bij Xenos hebben wij een ruim assortiment in servies. Squito servies startersset Mooi wit, modern vierkant en heel uitgebreid. Blond Amsterdam staat bekend om haar prachtige servies met grappige en kleurrijke illustraties met een knipoog. Het doel van Blond Amsterdam is dan ook om mensen met hun producten blij en vrolijk te maken.


Vul het aan met een speels gekleurde schaal of robuuste snijplank van hout, of hou het lekker simpel en leg de focus vooral op het eten. De subtiele glans van het servies laat een gedekte tafel stralen! Sloof je uit in de keuken en maak de heerlijkste gerechten met ons assortiment bakspullen en kookgerei. Met ons servies en keukentextiel dien je alles mooi op. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit.


Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies , gemaakt van aardewerk. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. De standaard sets zijn vaak 12-delig en bestaan uit essentiële onderdelen zoals dinerborden, ontbijtborden met schaaltjes of bekers. Met deze 16-delige serviesset heb je meteen al het servies is huis dat je nodig hebt!


Servies startersset

Het vierkante, witte design is enorm stijlvol. Het is niet alleen geschikt voor simpele gelegenheden, maar ook voor chique, uitgebreide etentjes. Het Teema- servies van Iittala is een modern en tijdloos servies verkrijgbaar in verschillende kleuren en mooi te combineren. Dat het servies prachtig is wist ik al. Een aanrader voor wie van mooi design houdt aan een betaalbare prijs wil.


Wanneer je net begint met paardrijden heb je van alles nodig. Daarom heeft Epplejeck, speciaal voor alle starters, een setkorting in het leven geroepen. De iconische Finse designer Kaj Franck maakte de geliefde Teema-collectie op basis van drie eenvoudige vormen: cirkel, vierkant en rechthoek. Vind je Serviesset op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie! Vanaf euro geen verzendkosten.


Meer dan jaar ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts