vrijdag 3 februari 2017

Onderzetters met tekst

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Grote collectie onderzetters vind je hier! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Gebruik hem eerst als snijplank voor het snijden van groentes en vlees om vervolgens je heerlijke maaltijden uit de pan te serveren door de pan op dezelfde onderzetter te zetten.


Leuke als cadeautje of kleinigheidje ! De onderzetters kunnen bedrukt worden met je eigen tekst of foto. Of wil je gewoon onderzetters bedrukken met een mooie herinnering? Onderzetters met tekst Juf Ank of Humor.


Onderzetters met tekst

Leuk als cadeautje of kleinigheidje ! Er zitten onderzetters verschillende teksten in ! De Kleur van het Bakje is een natuurtint past mooi op alle tafels en mooi bij zwart of witte onderzetters. In de horeca, maar ook in het bedrijfsleven is er veel vraag naar gepersonaliseerde onderzetters. Brocante taupe kleurige houten onderzetter -set: Houten houder met dunne houten onderzetters met de teksten : Volg je hart want dat klopt, Leef vandaag want je bent toch niet van gisteren en Pluk de dag maar laat wat hangen voor morgen. Alles is licht van gewicht.


Bedrukt met een eigen design, tekst of foto. In ons design programma hebben wij veel standaard designs klaar staan. Deze worden regelmatig bijgevuld met nieuwe en leuke designs. Of wat dacht je van onderzetters met leuke teksten of motiverende spreuken? Fleur je koffietafel op met deze prachtige onderzetters ! Deze onderzetters zijn niet alleen heel.


Onderzetters met tekst

Nooit meer kringen op de tafel met een unieke set bedrukte onderzetters. Op zoek naar een bijzonder interieurcadeau met een persoonlijke touch? Dan zijn deze toffe bedrukte onderzetters echt perfect. Daardoor zijn ze niet alleen heel handig, maar ook echt een plaatje om. Altijd de beste deal voor jou.


Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Daarom zijn deze onderzetters ideaal, ze zien er namelijk prachtig uit! Set onderzetters met teksten. Deze set onderzetters bestaat uit vier stuks, elke onderzetter heeft een andere eigenwijze Zusss tekst.


Onderzetters met tekst

Geef een onderzetter cadeau. Wij laseren de vier stuks met jou persoonlijke boodschap, tekst of naam. Gemaakt van bamboe hout, leuk voor een housewarming. Ontwerp je eigen onderzetters met foto of tekst.


Op werkdagen voor 15u bestel dezelfde dag verzonden! Erg leuke onderzetters van 3mm dik vilt met grappige teksten. Blijft niet aan het glas plakken. Een origineel cadeau voor een verjaardag, afschei jubileum of gewoon voor jezelf. Hiermee geef je je tafel een bijzondere uitstraling.


De bovenzijde van de onderzetters is hittebestendig en watervast. Met deze onderzetters voorkom je vlekken en krassen op je tafel. Maak de onderzetters met leuke foto’s van de familie of van de vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts