donderdag 16 februari 2017

Ouderwets voetenbankje

Ergonomische voetensteun voor een goede werkhouding. Voetenbankjes online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Poefs van alle merken op beslist. Lief ouderwets voetenbankje. In de kleur original White van Annie Sloan verf. Bruine tint bekleding en oude look stoffeernagel.


Nieuw bekleed ouderwets voetenbankje. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Vaak is een hal of gang niet al te groot, dus is een compact voetenbankje een perfecte toevoeging!


Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.

Het voetenbankje verkeert in goede staat. Daarnaast kun je een hocker of voetenbank van textiel ook gebruiken om een lege hoek of muur op te vullen. Een voetenbankje of hocker van vlechtwerk staat goed bij een interieur met houten meubelen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Er is een ronde hocker, een krukje, een vierkante hocker op poten, een ronde ouderwetse poef, of hocker in kubus formaat.


Een hocker is in verschillende afmetingen en vormen te verkrijgen. Voor hoge ramen met diepe vensterbanken kun je alles tot z’n recht laten komen door de spullen in je vensterbank op verschillende hoogte’s te zetten. Ik gebruik zelf een ouderwets voetenbankje , maar een dergelijke standaar of klein tafeltje op hoge poten, is een goed alternatief. Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD.


Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. Hockers zijn multifunctioneel. U schuift ze onder uw voeten of zet er een leuk dienblad op. Bekijk ons ruime aanbod en kies uw hocker op leenbakker.


Het in hoogte verstelbaar voetenbankje bestaat uit een stalen frame met daarop een kussen (x cm) wat voorzien is van een zwarte vinyl hoes. Een poef is één van de meest veelzijdige stukken meubilair die je kunt hebben. Het is een kussen, decoratie, stoel en voetenbankje ineen.


Een poef staat leuk in de woonkamer maar net zo goed in de slaapkamer.

Daarom hier een poef breipatroon van Garnstudio, bekend van het DROPS garen. Je kunt ze zelfs buiten in de tuin gebruiken. De bekleding is van velours in de kleur bordeaux-rood. Ouderwets voetenbankje met houten pootjes.


WC voetenbankje of wc voetenkrukje. Ook een veel gehoorde benaming is wc voetenbankje of wc voetenkrukje. Voor ons klikt wc voetenkrukje ietwat ouderwets , daarom houden wij het liever bij wc krukje.


Maar in principe vertelt het woord wc voetenkrukje natuurlijk precies wat het is. Vroeger hadden veel mensen een voetenbankje bij de eettafel staan. Oud laag voetenbankje in mooie staat.


In september startte ik met een curcus meubelstofferen. Het eerste project mocht niet te moeilijk zijn. Ik koos voor een ouderwets voetenbankje dat ik vond in een kringwinkel. Hier zien jullie het resultaat. Ik was wat laat met mijn foto waardoor het hout al voor een deel afgeschuurd is.


Helemaal trendy met een zitzak, poef en hocker. Met de goedkope zitzakken, (gebreide) poefen en hockers van Kwantum haal je decoratieve én functionele spullen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts