woensdag 15 februari 2017

Workshop glasfusing

Haar glaskunst kenmerkt zich door symboliek en schoonheid. Elk kunstobject verteld een verhaal waardoor ook vele objecten een persoonlijke touch krijgen. Voor een workshop , cursus of werk in opdracht kunt u, met een van de bovenstaande adressen contact opnemen. Geen volgende workshops meer!


Je kunt deze site in de gaten houden voor info over. Ik heb een vraag over de workshops ! Met glasfusing kun je ontzettend veel maken, veel meer dan alleen een schaaltje of een voorhangraam. Bij het bestelen kun je de voorkeursdatum opgeven: je ontvangt een bevestiging binnen uur. Zelf een mooie glasschaal, plateau of raamhanger maken? Boek een workshop glasfusing bij By Vic glaskunst - atelier in Vught!


Ook geschikt voor slechtzienden! Glasgraveren, Hotpot glasfusing en mozaïek winkel van Nederland en België. Zoekt u iets wat u niet kunt vinden, neem contact met ons op via de mail, dan gaan wij ons best doen.


Workshop glasfusing

Niet alle workshops lenen zich voor een grote groep, vraag naar informatie over de workshops. De workshop is bedoeld voor diegenen die eens willen ervaren of een cursus glasfusing van dagdelen misschien iets voor hen is. Verder is de workshop bedoeld om een leuk object te maken in een gezellige omgeving.


We kunnen voor groepjes van minimaal personen een workshop inplannen op een datum die niet in de cursuskalender staat. Workshop glasfusing boeken. Alle workshops vinden plaats in onze goed uitgeruste en gezellige pottenbakkerij. We zijn beperkt tot een maximum van zes deelnemers om comfortabele werkruimte te garanderen. Gekleurd glas snijden, breken en laten versmelten in de glasoven.


Workshop glasfusing

Het gezelligste atelier in de randsta waar u terecht kunt voor allerlei soorten workshops met glas. Glasschilderen, glasfusing , glas in loo tiffany. Op deze pagina vind je alle informatie over deze vorm van glaskunst. Denk daarbij aan het oude ambacht glas-in-lood maar daarnaast behoren glasfusing , glaspoederfusing en glas-in-randlood ook tot de mogelijkheden.


U kunt elk moment beginnen omdat wij altijd in overleg plannen zonder vast geplande startdata. Bekijk onze workshop en cursus pagina door hieronder te klikken voor het aanbod. HotPot is glasfusing in de magnetron. Op deze manier kan je vrij eenvoudig, de meest prachtige glazen sieraden maken.


Workshop glasfusing

BELLA VERRA is het glasatelier van Claudia Bidoggia. Op deze site maak je kennis met de mogelijkheden van haar atelier. Het atelier is ondergebracht bij St. Hiernaast vind je de algemene info zoals de workshopagenda, de kleding- en veiligheidsvoorschriften, en dergelijke.


Een computergestuurd programma wordt vooraf ingesteld om te bepalen hoelang en op welke temperatuur gewerkt moet worden. Tijdens de workshop glasfusing bij Glasatelier Vetro Colorato maakt u kennis met de techniek glasfusing. Blank of gekleurd glas wordt gesneden en op een manier, patroon dat u mooi vindt samen gevoegd.


Hierna moet het glas in elkaar versmelten. Doe mee aan een workshop glasfusing met verf voor wanneer u geen eigen groep heeft. Maak een unieke eigen schaal of vogel.


Tijdens deze workshop ontdek je de schitterende wereld van glasfusing en maak je een heus kunstwerk. Glasfusion glasfusing is het glas versmelten. Fantastische kleuren speciaal Bullseye glas liggen al voor je klaar. Je leert het glas snijden en breken. Heeft u zelf een idee voor een schaal, en u vindt hem maar niet.


Laat je verleiden en kies de mooiste kleuren. Maak dan zelf een schaal (of raamhanger) geheel naar wens in deze glasfusing workshop ! Onder begeleiding creëert u uw eigen kunstwerk! Onder deze groep vindt u alle producten voor glasfusing. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk informatie bij de hoofdrubriek te plaatsten.


Glas in lood atelier Lisette Martens in Hollandschevel Drenthe is gericht op glas in lood cursussen en glaskralen workshops. Ook verkoopt ze glas in lood materialen. Met 3-personen is er genoeg tijd en aandacht om de voormalige dagworkshops glasfusing nu in een middag te klaren. Bel me gerust voor meer info of om een afspraak te maken.


Ook staat een en ander onder de knop workshops cursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts