maandag 27 februari 2017

Duo rolgordijn kwantum

Bestel Hier Een Gratis Kleurstaal! Goedkoper Dan In De Winkel. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! In een handomdraai bij u geleverd.


Duo rolgordijn kwantum

Rolgordijnen op maat vanaf €20. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Doe het duo rolgordijn helemaal dicht als je complete verduistering wilt of laat het duo rolgordijn een klein stukje open wanneer je wel wat licht binnen wilt laten.


Duo rolgordijn met brede banen. Met afwisselende open en dichte stofbanen. Eenvoudig zelf te monteren. Met vochtige doek te reinigen. Is een duo rolgordijn verduisterend?


Een duo rolgordijn (ook bekend als roljaloezie) geeft je controle over de lichtinval in je woning. Kwantum , daar woon je beter van! Dit elegante duo rolgordijn is een slimme keuze voor de moderne woning en kan een stijlvol alternatief zijn voor de traditionele rolgordijnen en jaloezieën.


Het rolgordijn heeft twee afwisselende parallellen van ondoorzichtige en transparante stof. Een duorolgordijn lijkt op een gewoon rolgordijn , de stof wordt namelijk met een ketting bedient van boven naar onder. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze.


Duo rolgordijn kwantum

Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, en zowel doorschijnend als verduisterend. Er is er dus altijd eentje die past bij jouw smaak en interieur. Wil je je rolgordijnen op maat laten maken?


HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen. Vandaar de naaduo rolgordijn. Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze. Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken.


Bekijk ons unieke assortiment rolgordijnen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Met een duo rolgordijn , ook wel roljaloezie genoem bepaal je zelf de lichtinval en privacy van de ruimte. Hierdoor creëer je zelf meer openheid of juist meer privacy. Een ideale vorm van raamdecoratie en de absolute trend van dit moment. De banen lopen voor elkaar langs en daarmee creëert u veel privacy en uw eigen persoonlijke sfeer.


Duo rolgordijn kwantum

De duo rolgordijnen worden geleverd met een kettingbediening welke naar keuze links of rechts te plaatsten is. Ook alle duo rolgordijnen worden met de hand op maat gemaakt voor jouw interieur. Het duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende lagen stof (transparant en ondoorzichtig textiel) die u over elkaar of juist onder elkaar kunt schuiven.


Zo heeft u met dit type rolgordijn zelf in de hand hoeveel licht u doorlaat en hoeveel privacy u wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts