woensdag 22 februari 2017

Clayre en eef sprei

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Ontdek assortiment Spreien. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Kies uit producten vanaf € 275. Clayre en Eef tot goedkoper.

In de collectie kun je woonaccessoires en servies vinden met een landelijke stijl. De prachtige stoffen en de manier waarop deze zijn verwerkt, geven de spreien een onmiskenbaar landelijke look. En ze zijn heerlijk om bij de hand te hebben in een wat koudere nacht.


Wilt u uw slaapkamer een bijzondere finishing touch geven? De hoofdkleuren van deze sprei zijn gebroken wit en grijs. Deze sprei is verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende kussens.


Let op : de afgebeelde kussens dienen apart besteld te worden. Koop en verkoop clayre en eef sprei eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Jardinerie, de webshop voor tuin en interieur inspiratie. Deze Quilt brengt rust en sfeer in iedere slaapkamer. Deze bedsprei brengt rust in iedere slaapkamer.


Ook verkrijgbaar in verschillende maten met bijpassende kussens. Door familie, voor familie. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf en gespecialiseerd in mooie accessoires voor de woon- en slaapkamer. Deze woondecoraties in landelijke stijl maken van een huis een thuis en de dessins worden voornamelijk met de hand getekend en geschilderd in een behaaglijke, brocante sfeer, die zo typisch is voor het merk.


U kunt dan het artikelnummer aan ons doorgeven en wij kijken wat de prijs is en de. De achterkant van de handgeweven sprei is effen met kleine roosjes. De quilt is voorzien van een dunne gewatteerde tussenlaag. Maak een keuze uit de kleuren, designs, motieven en fotoprints die bij u passen en transformeer uw slaapkamer tot een bijzondere ruimte, waar u volledig tot rust komt.


De romantische woonstijl herken je aan de zachte kleuren, Engelse invloeden en vintage meubels. Maar een kamer krijgt pas echt een romantische look door de juiste accessoires toe te voegen. Registreer makkelijk en snel! Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer meubels ( nieuw of oud en gepimpt ) en leuke woonartikelen Of neem een kijkje bij Thils.


Voor een vlotte afhandeling hebben wij de volgende gegevens van u nodig.

Past goed bij de botanische trend. Je slaapkamer is een oase van rust en een plek helemaal voor jou. Jij bepaalt zelf de keuze voor heerlijk warm slapen onder een flanellen dekbedovertrek, of voor verkoelend linnen beddengoed. En slaap je heerlijk zacht en luchtig onder een satijnen dekbedovertrek.


Deze pin is ontdekt door Miranda van Dam. Het gezelligste winkeltje online! Dé webshop voor gezellig landelijk wonen en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts