dinsdag 7 februari 2017

Fakro verduisteringsgordijn

Verduisterende gordijnen voor elk Dakraam. Rolgordijnen voor elk dakraam! Het verduisteringsgordijn ARF is gemaakt van elegante, eigentijdse stof. De zijgeleiding in aluminium zorgt voor de verduistering van de ruimte.


FAKRO lanceerde recent tevens een de ARF DreamWorks, een verduisteringsgordijn met prints van de leukste DreamWorks tekenfilms.

Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit. Bestel bij zonweringstunter. Kijk op de website of kom langs in onze winkel.


Voor goede verduistering van dakramen in elke ruimte, van slaapkamer, zolder tot badkamer. Met een ARF verduisteringsrolgordijn van FAKRO kan een ruimte volledig worden verduisterd. Zodra het rolgordijn is gesloten, valt op klaarlichte dag de nacht in. Ontdek het dakraam van FAKRO !

Voor dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen kijkt u op fakro. Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te installeren, met slechts vier schroeven. In de meeste gevallen zit het gordijn binnen vijf minuten strak in uw.


FAKRO binnen- en buitenzonweringen verhogen het privacygevoel. Voor alle fakro dakvensters hebben wij een oplossing met korting tot wel op de adviesprijzen. EENVOUDIGE INSTALLATIE EN GEBRUIKSGEMAK. De binnen- en buitenzonweringen passen perfect op de FAKRO dakramen en de montage is snel en gemakkelijk.


Productie door zusterbedrijf van VELUX, dus gegarandeerd kwaliteit. Cassette en zijgeleiding in naturel kleur aluminium. Volledig verduisterende kwaliteit doek leverbaar in Donkerblauw, Beige en Wit.


Vermindert warmteverlies via uw dakraam Volledige verduistering dankzij zijgeleiders Ruime keuze in kleur en motief Frame aluminium, wit of creme-kleurig Exact op maat gemaakt voor uw FAKRO dakraam Hoge kwaliteit Populaire maten en kleuren direct uit voorraad leverbaar (aangegeven met ): op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis. FAKRO Optilight i De typeplaatjes kunnen er verschillend uitzien, afhankelijk van de leeftijd (generatie) van uw dakraam. Wat u nodig heeft om de juiste maat te kiezen voor een raamdecoratie product is de maatcode, hieronder aangegeven in paars.


Bekijk ons assortiment Dakraam verduisterende rolgordijnen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

U kunt kiezen tussen verschillende modellen met handbediening en een handbediende buitenzonwering passend voor VELUX, FAKRO en RoofLITE dakramen. Reflecterende coating op de achterzijde van het doek, tot wel lichtdicht ongeacht de kleur. U kunt met jaloezieën het binnenvallende licht makkelijk reguleren en ze zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Bewoners vaker ziek door ongezonde woningen.


De lichtinval wordt geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Kwart van alle Nederlanders ervaart hinder van vocht en onvoldoende frisse lucht in woning Bewoners van huizen met een. Overzicht van de voordelen.


Ideale om je vertrek te verduisteren. Alle maten en type dakramen leverbaar. Heeft u vragen over uw dakraam code, bel dakraam. Koop nu tot maximaal korting op ROTO adviesprijs. ROTO heeft voor hun dakramen verduisteringsgordijnen , rolgordijnen, geplisseerde gordijnen.


De raamdecoratie is vervaardigd van een slijtvaste, vuilafstotende combinatie van polyester en een lichtbestendig rubber materiaal. Wij verkopen uw dakraam in verschillende maten, met verschillende. Fakro assortiment aan dakramen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts