zondag 19 februari 2017

Spiegel te koop

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. Spiegels tegen een scherpe prijs.

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Eenvoudig bestellen in stappen. Zeer oude, antieke art deco spiegel , sierlijk uitgewerkt kader, in gouden frame.


Er zijn diverse spiegels te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kies voor een functionele spiegel of ga voor een gedurfd exemplaar en creëer zo hét pronkstuk van jouw woonkamer! Bekijk het aanbod snel online op leenbakker.


Foto’s maken van meubelstukken is altijd lastig, maar spiegels vallen qua moeilijkheidsgraad in een buitencategorie.

Want hoe zorg je ervoor dat je zelf niet op de foto staat? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Waarvoor ga jij de spiegels van Xenos gebruiken?


Of je nu gaat voor praktisch of decoratief, bij Xenos koop je de spiegel die bij jou past. Zo hoef je niet te fietsen met een grote passpiegel op je bagagedrager. Zo goed als nieuw Ophalen. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer.


Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Ook barok, pas- en grenen spiegels worden aangeboden en gezocht.


Te koop een mooie oude brocante spiegel. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!

Een spiegel is een onmisbaar item in je huis. Bestel eenvoudig en snel op beslist. In verschillende ruimtes in je huis kan je er één ophangen.


Bij fonQ by vtwonen kan je kiezen uit verschillende maten, materialen en vormen. Met spiegels creëer je niet alleen optisch gezien meer ruimte in je woning, maar het maakt kamers ook lichter vanwege het vangen en reflecteren van licht. Passpiegels zijn grote spiegels waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Als je er ruimte voor hebt, kun je kiezen voor een staande spiegel. Een plakspiegel is een goeie optie als je ruimte wil besparen of wanneer je het oppervlak onder de spiegel niet wil of kan verstoren.


Gemiddeld brengen we dagelijks driekwartier voor de spiegel door. Van tandenpoetsen in de badkamerspiegel tot het uitzoeken van een outfit of een snelle blik in de wandspiegel om te zien of ons haar nog goed zit. En als je toch kijkt, waarom dan niet in een stijlvol exemplaar?


Reden genoeg om jouw interieur te verrijken met een mooie spiegel. Meer geluksmomentjes thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts