donderdag 16 februari 2017

Baby behang

Groot assortiment Meisjes Behang! Bekijk het gehele assortiment behang. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Of bezoek één van onze winkels.


Wat dacht je van een stoer Cars behang voor echte Cars-fans.

Of een vrolijk Frozen behang voor de echte Frozen sfeer? Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby ’tje dat nog verwacht wordt? Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang ! Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby - en kinderkamer voor Behangwebshop.


Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Behang voor de baby en kleuterkamer is zeer veelzijdig en voor jongens en meisjes. De gróótste behang beleving in de Benelux.

Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Kinderbehang: Behang voor uw zoon of dochter?


Je kunt de wanden bekleden met een behang in tinten die passen bij de rest van de inrichting of juist eerst het behang kiezen en de rest van de kamer daar bij aan laten sluiten. Fotobehang voor de baby - en kinderkamer is in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken. De leukste en hipste baby - en kinderwinkel van. Baby behang op maat gemaakt Als je een keuze voor een mooi baby behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen.


Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Het leukste behang voor de kinderkamer vindt u bij kleurmijninterieur. Kleurrijke schattige wandbekleding voor de baby of peuter kamer. Voor de meiden is er gedurf gewaagd maar ook rustig en lief behang.


Maar ook stoer of subtiel behang voor de jongenskamer. Of kies voor industrieel, subtiel, fotorealistisch of romantisch behang voor de. Natuurlijk is volop keuze voor zowel jongens als meisjes.

Je kunt gaan voor een lieve of juist stoere uitstraling en bijvoorbeeld een hele themakamer maken. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Behang en verf: goedkoop en voor elke ruimte in huis Bij Kwantum slaag je altijd voor je behang en verf in allerlei soorten en kleuren. Hier vind je een ruim collectie in diverse soorten behang en (krijt)verf.


Ook voor plakfolie kun je bij ons terecht. Ook inspiratie en tips over behang geven we je graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts