dinsdag 14 februari 2017

Klok nextime

Haal vandaag nog die klokken in huis. Klokken voor lage prijzen online. Kies uit producten vanaf € 199. Het is Sale bij de Bijenkorf!


Alle klokken zijn ontworpen door onze (in-house) ontwerpers en gemaakt van verschillende materialen. Waarom ontwerpen, maken en verkopen wij klokken ?

Last but not least, bieden wij ook kinderklokken aan. Kinderklokken zijn speels en uitgevoerd in vrolijke kleuren, met een afbeelding van een dier of je favoriete sport. Dutch design is simpel en krachtig’’ zegt Alain Frie, Creatief Directeur van NeXtime. Nextime klokken hoopt dat hun leuke en zeer wisselende ontwerpen ook centraal mogen staan in jouw leven.


Totaal producten (incl. BTW) Verzendkosten (incl. BTW) Nog te bepalen. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Voor iedere wand in je huis is er een mooie klok te vinden.

Misschien vind je een kleurrijke klok in regenboogkleuren wel prachtig of heb je liever een klok met een ouderwets design. De mogelijkheden zijn eindeloos. De laatste klokken trends. De nextime klok heeft een geborstelde, roodkoperen rand. Bestel gemakkelijk en snel online!


Vanaf het begin werkt Nextime samen met designers die een enorme creativitiet inbrengen aan de steeds maar groeiende collectie. Vogelenzangseweg Vogelenzang. De exclusieve designs worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en het zijn stuk voor stuk bijzondere items. Dit maakt deze klok een goede keuze voor grote ruimtes. Door zijn afmetingen is de tijd vanaf tientallen meters afstand leesbaar en is deze klok een ware blikvanger.


De klok is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen turquoise, zwart en wit. Breng een vleugje van het goede oude verleden bij je thuis met deze amsterdamse klok. Vergelijk 1nextime klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Nextime dit uurwerk in zijn stations klokken. Het zijn niet zomaar klokken die alleen de tijd aan kunnen geven, het zijn juist de combinaties van stijl, innovatie en kwaliteit.

NeXtime klokken gemaakt met liefde door NeXtime. Het meest gebruikte uurwerk in Nextime klokken. Afhankelijk van de materiaaldikte van de klok moet u een keus maken uit diverse aslengten. Vermeld deze materiaaldikte bij uw bestelling onder commentaren. Het strakke en tijdloze design is afkomstig van ontwerper Frits Vink en zorgt voor een originele klok aan de muur.


Hang hem in de woon- of slaapkamer voor een moderne look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts