dinsdag 7 februari 2017

Nachtkastje hout

Nu eenvoudig met je mobiel betalen! Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin!

Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed.

Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! In je slaapkamer wil je een rustige sfeer neerzetten. Houd daar rekening mee als je nieuwe nachtkastjes gaat kopen en kies voor een nachtkastje wat past bij de stijl van jouw slaapkamer. In het aanbod van Leen Bakker vind je nachtkastjes in verschillende stijlen en soorten voor een verrassend lage prijs.


Bekijk alles met nachtkastje hout ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een mooi nachtkastje van hout is dus een uitstekend idee, om combinatie met een mooi houten bed. Gemaakt van steigerhout of van eiken hout , afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat.


Wij zorgen er daarmee voor dat je een goede keuze kunt maken. Nachtkastjes stuks hout zwart. Verder afgewerkt in de populaire zwarte kleur. Ralf nachtkastje met lades in houtkleur. Eenvoudig en simpel design, bestel snel als nieuw stel!


Het nachtkastje is zwart, maar heeft als speels detail de beide lades in houtkleur met een rond gaatje als opening. Lekker wat extra opbergruimte door de.

Met een houten nachtkastje zit je altijd goed. Het hout kan bewerkt zijn waardoor het nachtkastje er wat strakker uit ziet. Houten nachtkastjes zijn stevig en eindeloos te combineren. Ook zijn er nachtkastjes van onbewerkt hout , die zien er weer wat stoerder uit.


Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet. Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom! Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop. Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes – één aan weerszijden van het bed.


En waarom zou je nachtkastjes niet afstemmen op de rest van de slaapkamerinrichting? Kies uit producten vanaf € 1700. Bij een bed van massief beukenhout past een nachtkastje gemaakt van hetzelfde hout erg. Je kan hem vervolgens als bijzettafel kruk of als bankje gebruiken.


Deze nachtkastjes hebben een rustig en stijlvol design en zijn een mooie toevoeging aan uw interieur. Dat moet een van onze nachtkastjes zijn. Met zorg vervaardig kwaliteitsvol en elegant. Je leesvoer bij de hand voor het slapengaan.


Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje. Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout. Ben je op zoek naar een houten nachtkastje , zwart nachtkastje , zwevend nachtkastje of een wit nachtkastje ? Een lampje, een wekker, je mobiele telefoon, een boek waar je nog even in leest voor je gaat slapen, misschien je bril of een glaasje water: op nachtkastjes kun je van alles en nog wat kwijt.


Je merkt pas hoe vanzelfsprekend zo’n kastje is als je ergens anders slaapt tijdens een vakantie of logeerpartij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts