dinsdag 21 februari 2017

Klein vloerkleed slaapkamer

Enorme keuze aan tapijten. Gratis levering en retour. Onze bestsellers kosten nu €149. Bekijk ons assortiment kleine vloerkleden. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Naast een fijn vloerkleed geven kussens en leuke accessoires ook de juiste sfeer in huis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Wil je meer sfeer in je woon- of slaapkamer dan kan een vloerkleed een goede oplossing zijn! Een vloerkleed is een sfeervolle oplossing om je kamer meer warmte en sfeer te geven. Ons laagpolig vloerkleed Jane is een multitalent - in het bijzonder in lichtgrijs-beige.


Of het nu een glamoureuze eetkamer, een moderne woonkamer of een gezellige slaapkamer is, het onderstreept elke stijl en brengt elke ruimte tot.

Als je voor een vloerkleed kiest in de slaapkamer kun je in een kleine ruimte het beste kiezen voor een groot kleed. Dat klinkt misschien gek, maar eigenlijk is het heel logisch. Door de grote oppervlakte lijkt je kamer namelijk groter. Als je een kleed hebt dat niet onder het hele bed ligt, lijkt het alsof het niet past. Jouw kleine rakker verdient alleen het beste!


Tijdens het spelen is het belangrijk dat ze beschermd worden door een zachte onderlaag. Met een leuk patroon spreekt het ook nog tot de verbeelding en fantasie van uw kind. Prinsessen, piraten, uilen, dino’s Tapeso heeft het allemaal!


Vergelijk obsession slaapkamer vloerkleden. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Is jouw slaapkamer toe aan een nieuwe look of ben je op zoek naar inspiratie?


Dan ben je bij Woonexpress aan het juiste adres. Hier vind je boordevol meubilair waarmee je van jouw slaapkamer een heerlijke plek om te rusten maakt. Een kleed vormt een mooie aanvulling op jouw ruimte.

Tevens geeft het eenieder een behaaglijk en welkom gevoel. Wie wil dat nou niet, een mooi rond vloerkleed om je woonkamer helemaal af te maken! Met het hoogpolige vloerkleed Shaggy Collection in de kleur licht grijs haal je een tijdloos, hoogpolig tapijt in huis die zorgt voor een sfeervolle look.


Een kleine slaapkamer inrichten is zeker wel mogelijk! Zeker het om een slaapkamer met schuin dak gaat, is het niet gemakkelijk om voldoende kastruimte en spullen kwijt te kunnen in de beperkte ruimte die je hebt. Bezorgtijd: 2-werkdagen.


Modern, effen of met een print. Breed assortiment vloerkleden in vintage- en retro-stijl. Ruim aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


We decide to present a most relevant graphic to suit your needs. Wil je een vloerkleed onder je bed? Zorg dan dat deze aan beide zijden voldoende uitsteekt. Vloerkleed in de slaapkamer.


Je kunt het vloerkleed ook zo neerleggen dat het voor één derde onder het bed ligt, waardoor je een optische verlenging van je bed creëert. Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor rust in je hoof waardoor je een beetere nachtrust hebt. De sleetse karpetten uit de vtwonen collectie zijn een goed voorbeeld van vloerkleden met een mooie doorleefde look, net als de vloerkleden van Calvin Klein. Warme voeten op je slaapkamer vloerkleed.


Stel je nu eens voor, je wordt wakker met de eerste zonnestralen door de grote ramen aan de rechterzijde van de slaapkamer. Een te groot vloerkleed doet je kamer kleiner lijken en zal te veel overheersen. Een te klein tapijt daarentegen maakt een beetje een verloren indruk in een grote ruimte. Houd ook rekening met de deuren: het tapijt mag een naar binnen openende deur niet blokkeren. De muur boven de bank of boven het bed is bijvoorbeeld een leuke plek voor een klein vloerkleedje.


Wil je een vloerkleed aan een grote muur ophangen, die van de vloer tot aan het plafond leeg is, dan zou je natuurlijk een veel groter vloerkleed op kunnen hangen. Naast dat een vloerkleed vele functionele voordelen heeft is het ook een echte sfeermaker. Van hal tot woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Deze vloerkleden worden gemaakt in diverse vormen. Het best verkochte vloerkleed of karpet is bijna altijd rechthoekig.


Tevens hebben wij een groot assortiment effen en uni karpetten en vloerkleden in diverse uitvoeringen en maten. Of je met een vloerkleed nu de vloer van je woonkamer of slaapkamer wilt verfraaien, met de vloerkleden die wij voor je hebben, kun je alle kanten op. Het belangrijkste is dat je bij ons kunt selecteren op de afmetingen van het kleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts