maandag 6 februari 2017

Woodstain vv

Haal vandaag nog die Verf in huis. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.

Alle merken voor de laagste prijs. We use cookies to collect and analyse information on site performance and usage, and to enhance and to customize your experience and display advertising. Drywood Woodstain VV is leverbaar in en liter verpakkingen. In originele, gesloten verpakking en bij vorstvrije opslag is de houdbaarheid tenminste maanden. High Tech Campus, Eindhoven.


DRYWOOD Woodstain VV kan op vrijwel alle natuurlijke houten ondergronden worden toegepast. Speciale kleuren zijn leverbaar op verzoek.

De beits heeft een zijdeglans afwerking en accentueert de houtnerf. Voor het beitsen van: kozijnen, meubels, schuttingen, steigerhout en overige betimmeringen. Drywood woodstain VV is een watergedragen transparant en semi–dekkende houtverf voor binnen- en buitentoepassing toepasbaar op kaal hout. Hieronder vindt u de Drywood kleuren - Woodstain VV kleurenkaart.


Woodstain VV is een watergedragen semi-filmvormend product dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing op niet-maatvast timmerwerk zoals gevelbekleding, rabat en houten constructies. Foreco gebruikt Woodstain voor alle projecten die op kleur worden geleverd. Woodstain VV Semi-filmvormende beits voor houten gevelbekleding, bergingen en houtconstructies. Onderhoudsvriendelijke watergedragen beits voor houten gevels, houten gevelbekleding, houten bergingen en houtconstructies. Per toepassing zijn er verschillen in de behandeling en het te gebruiken product.


In deze Drywood verfkeuze schema worden de Drywood producten Woodstain , Woodstain VV , Woodstain BC en Firestain voor met name gevelbekleding weergegeven. We behandelen ieder product met een extra uitgebreide uitleg. De houtstructuur blijft zichtbaar bij transparante kleuren.


Bij semi-dekkende kleuren is de ondergrondkleur minder goed zichtbaar. Het product dringt diep in het hout. WOODSTAIN VV Veiligheidsinformatieblad overeenkomstig Verordening (EG) nr.


REACH) met de aanvullende Verordening (EG) nr.

RUBRIEK 6: Maatregelen bij het accidenteel vrijkomen van de stof of het mengsel 6. Drywood houtverf wordt veel toegepast door professionals. Drywood verf en beits zorgt ervoor dat uw hout beschermd wordt en langer meegaat. Drywood duurzame verf, gebaseerd op water als oplosmiddel of geheel of gedeeltelijk oplosmiddelvrij. Vraag de verkoopadviseur voor meer informatie en advies voor de juiste toepassing.


De Gevelbekleding kleuren zijn van toepassing op Woodstain , Woodstain BC, Woodstain VV en Firestain. Deze Drywood kleuren gelden voornamelijk voor gevelbekleding. Deze kleuren zijn vaak transparant echter Drywood kan ook veel kleuren dekkend leveren. Hebt u de Drywood kleur gevonden die u zoekt?


Vul dan het nummer in op het bestelformulier. C boven de dauwpunttemperatuur. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie. Naast een geringe milieubelasting is het product geurarm en niet ontvlambaar.


DEKKENDE Mat zwarte coating zorgt voor een perfect zwarte plank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts