donderdag 9 februari 2017

Silvana temprite tuvalu

Silvana temprite tuvalu

Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Dan is de Tuvalu het perfecte dekbed voor jou!


Silvana bij Smulderstextiel. Het dekbed heeft een zachte en luchtige vulling van eendendons en eendenveertjes. Houdt u van een heerlijk licht donzen dekbed dat u perfect op constante temperatuur brengt, dan is de Tuvalu -light het perfecte dekbed voor u. De tijk van het dekbed bestaat uit wee lagen. Een dun laagje van het innovatieve materiaal Outlast zorgt ervoor dat je het nooit meer te koud of te warm hebt. Ook al heb jij het altijd veel kouder of warmer dan je partner.


Van nu af aan geniet je met zijn tweeën van één dekbed! Kies voor een goede lichaamstemperatuur tijdens je slaap met dit dekbed! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Kies uit producten vanaf € 200.


Niet te kou niet te warm, precies goed. Omdat de warmteafgifte individueel wordt afgestemd kunnen personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen. Een heerlijk donzen dekbed met temperatuurregulerend textiel.


Lijkt het je heerlijk om een dekbed te bezitten dat je lichaamstemperatuur de hele nacht op peil houdt, maar houd je niet zo van synthetische stoffen? Soms te warm en soms weer te koud ‘s nachts? Dit dekbed heeft namelijk een optimale temperatuur controle door te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en deze weer af te geven wanneer warmte nodig is. Het donzen dekbed heeft een vulling van eendendons en eendenveren. Een temperatuurregulerend donzen winter dekbed.


Silvana temprite tuvalu

Vocht verspreidt zich hierdoor snel, waardoor het sneller verdampt. Dit resulteert (naast de natuurlijke eigenschappen van dons) in een nog betere vocht- en warmteregulatie. Omdat de warmte afgifte individueel wordt afgestemd kunnne personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen. Voor 17:bestel morgen in huis.


Grote collectie Dekbedden Tot jaar Goossens garantie Dagen bedenktijd. Is een dekbed voorzien van dit keurmerk, dan ben je ervan verzekerd dat het product geschikt is voor mensen die lijden aan een allergie voor huisstofmijt. Als je het zelf kouder of warmer hebt dan je partner, slaap je toch heerlijk harmonieus onder dit dekbed. Dit is het ideale warmteregulerende tweepersoonsdekbed. Klimaatregulerend donzen dekbed met hoogwaardige nieuwe witte Nederlandse eendendons.


Silvana temprite tuvalu

Temprite Tuvalu Light 2x 220. Omdat de warmtegifte individueel wordt afgestemd kunnen personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen. Met het Nomite label bent u er zeker van dat huisstofmijt het dekbed niet kan binnendringen, doordat de buitenkant van het dekbed zeer fijn dichtgeweven is. Het Downafresh label garandeert dat de donzen vulling zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Bestel nu bij onze webshops!


Wij zorgen voor razendsnelle levering. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Donzen dekbed met Climate Control, gevuld met eendendons met aan de ligzijde een Outlast zijk voor een actieve klimaat regulering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts