vrijdag 17 februari 2017

Dienblad steigerhout

Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Grote collectie dienbladen vind je hier! Dienbladen tegen de laagste prijzen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Wil je zelf een steigerhouten dienblad maken?


Het is helemaal niet moeilijk om zelf een dienblad te maken van steigerhout. In de stap voor stap instructies, laat ik je zien hoe je dit zelf kun doen. Het dienblad heeft een buitenmaat van 70×cm.

Mooie klassieke decoratieve plank. Creëer op een gemakkelijke manier verschillende gezellige plekjes in huis. Een stoer en stevig dienblad gemaakt van steigerhout. De metalen handgrepen geven het een aparte look. Het heeft een goed formaat voor het serveren van hapjes en drankjes.


Maar is ook zeker geschikt als decoratief dienblad. Bijvoorbeeld steigerhouten dienbladen die je op tafel of op een hocker kunt plaatsen. Wij kunnen de steigerhouten dienbladen in alle maten en modellen maken.


Het blad heeft een dikte van cm. Met nano coating, ideaal voor feestjes of gewoon voor op tafel. Handig voor zowel in huis als buiten in de tuin. Nieuw Ophalen of Verzenden. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten.


I am custom tab default content. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Maat:40x40xcm50x50xcm60x60xcm70x70xcm80x80xcm90x90xcm100x100xcmKleur:nieuw steigerhoutwhite.

Steigerhouten dienblad gemaakt van verouderd steigerhout. Mooi dienblad van steigerhout in de white wash look. LET OP: – Prijs is per stuk – Prijs is inclusief laseren Met dit gepersonaliseerde dienblad geeft u het perfecte cadeau. Ideaal om met meerder personen te geven! Leuk op tafel of ergens anders op een mooi meubel, u kunt deze plank zelf verder aankleden.


Een dienblad dat is gemaakt van nieuw steigerhout. Leuk om uw interieur extra aan te kleden, zet hem op een tafel of op een poef en met u eigen voorkeur aan accessoires kunt u het dienblad helemaal inrichten naar uw eigen smaak. Prijs vanaf 3- het dienblad op de foto is in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts