dinsdag 14 februari 2017

Fair trade original webshop

Bestel Fair Trade Original bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 15. Bekijk alle prijzen van Fair Original en bespaar tot. Trading Online: Descubre Más - Millones de Usuarios. Smaak begint bij de oorsprong.


Daar waar het zaadje de grond in gaat.

Dat maakt Fairtrade Original. Ben je opzoek naar een lekker kerstpakket of naar beelden van onze producten? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt terug.


De geurige gerechten voeren je mee naar Thailand en Sri Lanka. Wat ga jij vandaag in jouw keuken maken? Onze handelswijze is het resultaat van decennia lang ervaring met enerzijds kansrijke producenten en anderzijds de consument die kiest voor eerlijke producten. De brug slaan tussen deze twee werelden is onze specialiteit.


Indien u reeds klant bij ons bent, maar nog niet eerder via de webshop besteld heeft, vul dan onderstaand registratieformulier in.

Uw inlognaam (e-mailadres) en wachtwoord moet u goed onthouden. Uit veiligheidsoverwegingen zullen wij deze gegevens nimmer per telefoon of e-mail aan u doorgeven. Bent u uw wachtwoord vergeten? De reusachtige bladeren van de kokospalm steken scherp af tegen de strak blauwe lucht.


Aruna klimt met snelle bewegingen omhoog en de rijpe kokosnoten ploffen in het. Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt dan een e-mail van ons waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.


Kom binnen in onze Fair Trade en Direct Trade Webshop. Kijk lekker rond en heb je vragen dan horen we het graag. Meld u aan als klant en raadpleeg onze volledige online catalogus met meer dan 4. Klik hier om u aan te melden. Lang voordat het woord Fair Trade trendy wer is de Wereldwinkel opgericht.


Met een aankoop in deze webshop draag je bij aan een betere leefwereld voor producenten in niet westerse culturen. Meer weten over de Fair Trade principes? Wilt u meerdere beelden van dezelfde soort, verhoog dan het aantal.


Wij sorteren dan soortgelijke beelden voor uw bestelling. Bij het online WAARenhuis van WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd.

Shop je graag eerlijk en milieubewust? Bij EcoGoodies vind je een overzicht van de leukste duurzame en fair trade webwinkels, van biologische kinderkleding tot energiebesparende gadgets, en van gifvrije cosmetica tot de nieuwste fair fashion! Door ontwikkelingshandel vinden producten van boeren, ambachtslieden en van bedrijven met een goed sociaal belei hun weg naar de exportmarkt. In een Fairtrade Gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en de lokale overheid samen voor meer eerlijke handel. Zo maken we samen heel Nederland fairtrade.


De webwinkel zorgt er ook voor dat de opbrengst van die cadeaus voor 1 bij Amnesty terecht komt. Die opbrengst gebruiken we om ons werk te doen. Wij willen inspireren, maar wij willen ook geïnspireerd worden, door jou en door de cadeaus die jij geeft.


Daarom zijn die cadeaus er, daarom is deze webshop er – zo blijft Amnesty actief! Op zoek naar Fairtrade Original Groene curry kruidenpasta? Je vindt het bij Albert Heijn.


Vandaag bestel morgen in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts