vrijdag 17 februari 2017

Lang slaapkussen

Hoofdkussens online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele slaapkamer assortiment online. Goed voor uw gezondheid en het milieu.


Lang slaapkussen

Het Spaanse slaapkussen bedekt de gehele breedte van het bed. Hierdoor wordt het hoofd altijd optimaal ondersteund. Ligt u met een arm onder het slaapkussen ? Ideaal om aan vast te klampen. Misschien bent u een langer persoon en ervaart u het bed als kort. Bent u een liefhebber van een extra groot kussen?


Een kussen waar zowel uw hoofd als lichaam of zelfs benen ondersteund worden? Natuurlijk ook voor romantische stellen die geen apart slaapkussen wensen of, als lichaamskussen, in een optimale zijslaappositie te liggen. Een brede verscheidenheid aan lang slaapkussen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals beddengoe vliegtuig en lichaam. Ook kunt u kiezen uit anti- apneu, geheugen en anti- statische lang slaapkussen.


De Guling Long is een extra lang kussen van 140x ca cm. De tijk is gemaakt van 1 gesanforiseerde katoen. Body Roll (lichaamskussen).


Een heerlijk (kleiner) kussen ter ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen. Dit lichaamskussen kunt u zeer flexibel. Een goed hoofdkussen is onmisbaar voor een goede nachtrust. Voor een goede nachtrust en voor het vermijden van nekklachten is het belangrijk op een goed ondersteund hoofdkussen te slapen. Maar wanneer is je hoofdkussen eigenlijk aan vervanging toe?


Het is niet exact bekend hoe lang een hoofdkussen meegaat, maar reken erop dat een kussen na gemiddeld vier jaar niet meer de gewenste ondersteuning biedt. Zwangerschapskussen aangeraden door doktoren! Dit unieke kussen is maar liefst 180cm lang en bevat als enige kussen een speciale rits om het kussen naar wens harder of juist zachter te maken. Op deze manier is dit kussen ideaal geschikt voor iedere zwangere vrouw.


Nu ook gratis thuisbezorgd! Let op: lang niet alle nekkussens zijn goe dus zorg ervoor dat je het kussen kunt proberen voor het kopen, of dat je het kunt terugbrengen. De langwerpige kussens zijn er in 70cm bree net als in een aantal andere afmetingen. Soms tot wel 150cm lang , zoals men daar in Spanje gebruik van maakt.


Goed geschikt voor personen, mits jullie niet te veel draaien tijdens het slapen. Langwerpige slaapkussens zijn heerlijk als je moeite hebt met slapen. Je kunt ze tijdens je slaap vasthouden zodat je een goede nachtrust hebt. Een groot zwangerschapskussen kopen kan enorm veel ondersteuning bieden en pijn voorkomen, zeker aan het einde van uw zwangerschap. In de laatste fase wordt uw buik alleen maar groter en zwaarder, en zult u merken dat lopen, zitten en liggen niet meer zo gemakkelijk ging als in het begin.


BestPriceAlarm is een bedrijf met een lange traditie van het produceren van hoge kwaliteit kussen- en beddengoed zoals bijvoorbeeld het Jewel Bedding kussen voor zijslapers. Dit is een koel, ultra-ondersteunend kussen, dat een katoenen hoes heeft voor extra zachtheid en comfort. De Jewel Bedding is ongeveer 12cm dik voor maximale ondersteuning. Een rolkussen (of guling) is een cilindervormig kussen dat je tijdens het slapen tegen je lichaam aandrukt. Lange stapel luipaardprint bont stof, kussen faux fur stof.


Lang slaapkussen

Dagen bedenktijd gratis retourneren 250.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts