woensdag 15 februari 2017

Spiegeltjes

Spiegels van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online te bestellen. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit.

Triple HR Glas van hoge kwaliteit. De grootste collectie spiegels vind je hier! Makeup spiegeltjes in veel soorten. Hieronder treft u een assortiment makeup spiegeltjes aan.


De makeup spiegeltjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. U vindt hier ronde spiegels maar ook rechthoekige spiegeltjes. Tevens hebben we ruime keuze in dubbele openklapbare spiegeltjes waarvan één vergroot.

Uw hobbywinkel voor Kaarten maken, Scrapbooking, Accesoires, Kaarsen maken, Hobbygereedschappen en nog veel meer. De betaalbare spiegeltjes doen het daarom uitstekend als giveaway op beurzen en open dagen. Laat uw logo bedrukken om ook na afloop van het evenement onder de aandacht te blijven.


Maak het ontvangers extra gemakkelijk om contact op te nemen door ook uw adres- en contactgegevens op de spiegeltjes te printen. Ook daarvoor bent u bij MultiGift. Heeft u vragen over het bedrukken van spiegeltjes of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte spiegeltjes ontvangen?


Deze spiegeltjes zijn in te zetten voor verschillende doeleinden. Daarnaast heb je ook de keuze uit passpiegels, staande spiegels, bureauspiegels, wandspiegels en decoratie spiegels of een hele spiegelwand. Maar natuurlijk ook kleine spiegeltjes voor in je handtas of een bijzondere kunstspiegel of mozaiek spiegel. En boor je liever niet in de muur? Bekijk de categorie spiegels op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Je krijgt als dank voor je aanmelding de gratis 7-daagse e-cursus, “Stapelverliefd op Jezelf” cadeau.


Klik hier om je gratis aan te melden! Alle spiegels vind je op beslist.

Bestel simpel jouw woondecoratie online. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Heb je een wandspiegel, een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor je kast of toilettafel nodig? Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en designs.


Enkele van onze populaire ontwerpen zijn de vlinder thema en het hartvormige compacte spiegels. Op zoek naar een lange spiegel om jezelf helemaal te bekijken? Of juist naar een vierkante spiegel? De spiegeltjes in eigen vorm worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in ieder gewenste maat en kleur. Daarnaast kun je de spiegeltjes in eigen vorm laten bedrukken met een logo of tekst.


De gepersonaliseerde spiegeltjes in eigen vorm worden vaak weggeven als relatiegeschenk. Er zijn een aantal factoren die de prijs van de spiegeltjes bepalen. Wij leggen de factoren graag aan u uit, zodat u zelf de regie heeft over de goedkope spiegeltjes.


De prijs van goedkope spiegeltjes word onder andere bepaalt door het materiaal van de spiegeltjes , de (basis)kleur, het aantal glazen spiegeltjes en het bedrukken van de spiegeltjes. Laat uw klanten of relaties zich spiegelen aan uw merk. Niet alleen beschikt EuroGifts over een ruim aanbod spiegeltjes voor make-up en laatste check-ups, maar combineert het de spiegeltjes op natuurlijke wijze ook met borstels. Een verwenpakketje spiegeltje en borstel is dan niet ver weg. Nu bestel zaterdag in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Een spiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts