vrijdag 24 februari 2017

Overgordijnen bruin

Kwaliteits gordijnen tegen bodemprijzen. Alle overgordijnen vind je op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Bestel simpel jouw raamdecoratie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen!

Altijd korting op je basisverzekering. Zowel donkerbruin als lichtbruin. Tevens is deze stof kamerhoog (2cm) waardoor er over het algemeen een stuk minder stof nodig is voor het maken van de gordijnen. Dit bruin gordijn zorgt voor een gezellige sfeer in de woning. Zijn stof is mat, het voelt synthetisch aan.


Dit gordijn is gemaakt van stof van normale draaddikte en laat een beetje licht wel door ten opzichte van de verduisterende gordijnen. Een echte aanrader voor de woonkamer. Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer.


Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden.

Nieuw overgordijn geplooid meter breed en hoog. Ik verkoop dit gordijn omdat de kleur bruiner uitvalt dan ik had verwacht het gordijn is nog helemaal nieuw. Gordijnen en overgordijnen. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.


Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Voor de meeste breedte-maten zijn verschillende hoogte-maten beschikbaar, klik op de hoogte om de combinatie te selecteren. Een overgordijn zorgt voor warmte, minder inkijk en dempt het geluid. Om het gordijn verduisterend te maken kunt u het laten voeren met een lichtdichte voering. Overgordijnen worden gemaakt van een dichte stof.


Zo is het ook ideaal om toe te passen in uw slaapkamer. Er zijn enorm veel stoffen om uit te kiezen. De uni collectie California is een 1 verduisterende stof van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor de slaapkamer maar ook veel gekocht voor de huiskamer of ruimtes waar veel tocht is. Bekijk alles met overgordijnen bruin ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Met overgordijnen kunt u een ruimte totaal verduisteren. Hecht u er waarde aan dat uw slaapkamer écht helemaal donker is?


Kies dan voor verduisterende overgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts